Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Представление

Нашата мисия е да осигурим академични постижения в дистанционното обучение на студенти по целия свят чрез прилагането на водещи технологии.

Robert Kennedy College е частна образователна институция в Цюрих, Швейцария, основана през 1998 г. Колежът е пионер в онлайн ученето в Швейцария; ние предлагаме стриктни, но гъвкави програми за обучение, усъвършенствани от най-съвременната електронна технология за електронно обучение, която е разработена изцяло в рамките на дома.

Университета в Камбрия, Университета в Салфорд и Йоркския университет в Йорк. Нашите инструктори са завършили някои от най-добрите университети в света и с над 5000 студенти от 130 различни страни, ние сме наистина международно предприятие. Нашите програми съчетават швейцарско качествено образование на разстояние с резиденции в помещенията на Колежа в Цюрих, Швейцария и Англия в сградите на нашите ексклузивни партньори. Едноседмичното пребиваване представлява уникална възможност за студентите да съчетаят своето онлайн учебно преживяване с традиционната среда в класната стая.

Философия, ориентирана към студентите

В RKC не сте само студент. Вие сте част от онлайн обучителната ни общност, ангажирана с членове на преподавателите и други студенти.

Заедно, ние сме екип

Основната цел на този екип е да ни даде възможност постоянно да подобряваме качеството на образованието - вашето образование.

Състояние на техниката на изкуството

В ангажимента си да предоставяме най-съвременните услуги на студентите, ние използваме авангарден софтуер, създаден специално за онлайн доставка на курсове. OnlineCampus е всеобхватен интерактивен и лесен за използване софтуер, който прави онлайн обучението наистина приятно изживяване.

Факултет от световна класа

RKC използва висококвалифицирани инструктори, които са завършили висши университети като Harvard Business School , Станфордския университет , Оксфордския университет , Нюйоркския университет и Уортън , за да назове само няколко.

Световно признание

След дипломирането ще получите същата степен като студентите, които учат в университета в Камбрия, Университета в Салфорд или Йоркския университет в Йорк. Степента се признава в световен мащаб.

Местоположения

Местоположения
  • Robert Kennedy College Technoparkstrasse 1 , 8005, Zürich

  • Switzerland Online, Швейцария

  • York St John University Lord Mayor's Walk , YO31 7EX , York

  • The University of Salford The Crescent, Salford, M5 4WT, Salford

  • UK Online, Великобритания

  • University of Cumbria, Fusehill Street, , CA1 2HH, City of Carlisle

Въпроси