Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Представление

177631_RITbutton.png

Уча

Нашата фокусирана учебна програма по устойчивост и архитектура, водена от световноизвестни преподаватели, подготвя студентите за въздействащи кариери.

изследване

Ние прилагаме нови изследвания и технологични иновации, за да разрешим практическите предизвикателства, пред които са изправени бизнеса, правителствата и общностите днес.

Растете

Нашият екип от инженери с опит в индустрията е помогнал на стотици клиенти да разработят продукти, да оптимизират процесите и да усъвършенстват нови технологии.

Golisano Institute for Sustainability (GIS) е световен лидер в образованието и изследванията за устойчивост. Ние си партнираме с бизнес и правителствени спонсори за решаване на сложни, системни проблеми. Голяма част от нашата работа има за цел да направи индустрията по-устойчива. За да направим това, ние използваме иновативни подходи и технологии, за да сведем до минимум използването на материали и енергия, като същевременно максимизираме резултатите. Нашият опит, съчетан с нашите най-съвременни изследователски съоръжения, позволява на нашите партньори да получат нови прозрения, да подхранват иновациите и да продължат напред.

Нашите дипломни и докторски програми са предизвикателни, вдъхновяващи и променящи света. Завършилите ГИС продължават да се превръщат в трансформиращи агенти на промяната в индустрията, правителството, академичните среди и нестопанския сектор. Те са решаващи проблеми, визионери и вземащи решения, които искат да създадат по-добър, устойчив свят. Ние сме част от Рочестърския технологичен институт, университет, който е световно известен като застъпник и практикуващ устойчивост.

GIS се основава на уменията на повече от 100 щатни инженери, техници, изследователски факултет и спонсорирани студенти. Ние сме дом на шест динамични изследователски центъра, които оперират с над 84 000 квадратни фута индустриална инфраструктура за моделиране, тестване и прототипиране. Комбинацията от талант, опит и технически възможности, които внасяме във всеки проект, е несравнима.

Местоположения

  • Rochester

    190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

    Въпроси