Rockhurst University Online

Rockhurst University Online

Rockhurst University Online

Представление

Университетът Рокхърст е мястото, където лидерите се учат. Ние преобразяваме живота, като създаваме учебна общност, центрирана върху върховите постижения в образованието. Като йезуитски университет, разположен в Канзас Сити, Мисури, ние сме интегрално включени в живота и растежа на нашия град и нашия регион.

Завършилите Rockhurst получават два инструмента, които променят живота: качествена степен, която ще ги отведе навсякъде, където искат да отидат, и способност да гледат на света през обектив, насочен към услугата.

Ние се гордеем с гордо наследство, изградена мрежа от възпитаници и отличия, които включват висока класация на САЩ за 2020 г. като:

  • Най-доброто градско училище за MBA на непълно работно време
  • # 15 в Информационни системи (завършил)
  • # 18 MBA за управление
  • # 23 Най-добри класации за регионални университети в Средния Запад

Rockhurst предлага над 50 бакалавърски и магистърски степени, както и лично обучение чрез съотношение 12: 1 студент към преподавател. Ние също така предлагаме превъзходно образование, което също е изненадващо достъпно. Класирахме се на четвърто място сред колежите в Мисури по възвръщаемост на инвестициите и в топ 17% в цялата страна.

Повече от половината от нашите над 25 000 възпитаници живеят в столичния район на Канзас Сити. Нашите възпитаници служат като изпълнителни лидери на големи компании и организации в Канзас Сити и по целия свят.

Университетът Рокхърст е акредитиран от Комисията за висше обучение и член на Северната централна асоциация. Нашата школа по мениджмънт в Хелцберг е единствената частна институция в Канзас Сити, акредитирана от AACSB International, златният стандарт в бизнес акредитацията, спечелен от по-малко от 5% от бизнес училищата по света. Ние също сме една от 28-те институции членове на Асоциацията на йезуитските колежи и университети.

Местоположения

Местоположения
  • Rockhurst Road,1100, 64110, Kansas City

Въпроси