© The University of Fredericton
Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Представление

Основан през 1827 г., Университетът в Торонто се превърна във водещата институция за обучение, откриване и създаване на знания в Канада. Като един от най-интензивните изследователски университети в света, движен да изобретява и иновира, той е посветен на насърчаването на академична общност, в която обучението и стипендията на всеки член могат да процъфтяват.

Учете онлайн с Rotman School of Management

Rotman School е част от Университета в Торонто, глобален център за научни изследвания и академични постижения в сърцето на мултикултурната търговска столица на Канада.

За училището по мениджмънт Ротман

Rotman е катализатор за трансформативно учене, прозрения и обществена ангажираност, обединявайки различни възгледи и инициативи около определяща цел: да създаде стойност за бизнеса и обществото.

Онлайн програмите на Rotman School

Авангардният списък от програми на Rotman е за хора, които искат да придобият нови умения, да постигнат своите професионални цели и да получат конкурентно предимство. Програмите са насочени към широк кръг от професионалисти и предлагат гъвкаво, подкрепено обучение и нови начини на мислене за справяне с днешните бизнес предизвикателства и възможности.

Защо да учите онлайн с Rotman School

Чрез сътрудничеството си с GetSmarter, марка на 2U, Inc., Rotman се ангажира с разработването на иновативен и достъпен подход към онлайн обучението. Той е дом на някои от най-иновативните изследователски институти в световен мащаб и може да се похвали с впечатляваща мрежа от международни партньорства в академичния, корпоративния и обществения сектор. Като си сътрудничи с GetSmarter, Училището установява нов стандарт за онлайн образование, предлагайки интимно, интимно и напълно поддържано учебно пътешествие, което също така предоставя възможности за работа в мрежа с професионалисти и връстници с еднакво мислене.

Местоположения

  • Toronto

    Saint George Street,105, M5S 3E6, Toronto

    Въпроси