Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sabio

Sabio

Sabio

Представление

Започнете вашата кариера в технологията с кодиращия Bootcamp на Sabio

Какво прави Sabio Coding Bootcamp уникален?

Независимо дали имате опит в областта на технологиите или искате да преминете от друга кариера, завладяващото обучение, което ще получите от нашите инструктори, които са успешни инженерни специалисти, ще ви подготви да процъфтявате като софтуерен инженер във всяка компания. Нашите студенти имат възможност да продължат да се специализират в Node.js или .NET и се научават да разбират концепциите, които съществуват във всички кодиращи езици.

Нашата пълна програма за кодиране на bootcamp е изчерпателна, като ви обучава в умения за софтуерно инженерство, заедно с меки умения, които ще ви въоръжат да впечатлите набиращите служители, да бъдете лидер на екип и да управлявате собствен бизнес.

Работихме неуморно, за да направим нашите програми възможно най-достъпни за всеки, който отговаря на условията за курса, като предлагаме целодневни, непълно работно време и онлайн класове, както и финансиране от ветерани и възможности за разсрочено плащане.

 • Обучение за интервю
 • Общност от ментори
 • Активна глобална мрежа от Sabio , които са предприемачи, продуктови мениджъри и разработчици.

163646_Capturadepantalla35_edited.jpg

Опции за обучение за кодиране с пълен стек

 • Пълен кодиращ Bootcamp

Бързо преминаване към нова кариера в софтуерното инженерство, като се запишете за нашия пълен работен ден за кодиране.

 • Bootcamp за кодиране на непълно работно време

Нашият bootcamp за кодиране на непълно работно време побира лица, преминаващи от сферата на услугите, или всеки, който работи в нетрадиционни работни часове.

 • Bootcamp за кодиране през нощта

Запишете се за нашия завладяващ начален лагер за кодиране през нощта, който е пригоден да отговаря на графика на тези, които работят на обикновена работа от 9 до 5 години.

Манифестът на Sabio

1. Вярваме, че кариерата ви не влияе само на вас, но и на хората, които обичате.

Ето защо Sabio е общност, която ви подкрепя през дебели и тънки, независимо дали става въпрос за семейни задължения, ограничения във времето или житейски решения.

2. Дължим ви работа.

Sabio не може да ви предложи гаранция за намиране на работа, тъй като е незаконна в Калифорния и не е допустима от редица финансови партньори. Въпреки това, нашата програма е структурирана, за да ви даде възможно най-голяма подкрепа, за да ви помогне да получите първата си работа като разработчик и ние предлагаме първокласна подкрепа за кариера на нашите студенти, независимо от това кога са завършили.

3. Винаги се развиваме и усъвършенстваме.

Нашата учебна програма непрекъснато се преоценява и актуализира с помощта на нашите корпоративни партньори и се създава от 100% оригинален, проверен материал. Нашите инструктори се събират седмично, за да обсъждат най -добрите практики и да развиват още повече своите преподавателски умения.

4. Ние сме инвестирани във вашия потенциал като физическо лице.

Това не означава само работа. Това означава вашата увереност, вашата перспектива и вашите меки умения извън кодирането. Искаме да Sabio като човек и професионалист, който искате да станете.

5. Ние прилагаме 100% без BS политика.

Ние никога не увеличаваме успеха или заплатите. Ние никога не настояваме за твърда продажба на потенциалните клиенти. Никога няма да ни видите да пропускаме или да преувеличаваме. Винаги ще можете да се доверите на думата ни.

6. Вярваме, че кодиращият начален лагер трябва да бъде трансформиращо преживяване.

Ще създадете приятели, които продължават цял живот. Ще откриете колко сте умни и способни. Ще рефлектирате върху живота си като „преди“ и „след“ Sabio .

7. Работим усилено и се смеем много.

Техниката не трябва да е скучна. В Sabio ще намерите баланс между работа и забавление.

8. Живеем за моментите „аха“.

В момента, в който го получите. В момента, в който блестящо решите труден проблем с кодирането. В момента, в който преминете от студент към професионалист. Живеем за тези моменти.

9. Ние имаме вашия гръб.

Без значение какво ви спира, ние ще ви помогнем да го преодолеете. Ние сме вашият екип.

Sabio Coding Bootcamp програми

Ние сме научили хора с технически опит, ветерани, маркетолози, зрелостници и всички нива на умения, да се отличават с индустрията на софтуерното инженерство. Нашата програма за кодиране Bootcamp ви обучава в пълен стек уеб разработка с възможност за специализация в Node.js или .NET.

Ние предлагаме часове на пълен работен ден, на непълно работно време и онлайн, така че да нямате пречки, които да ви пречат да преследвате кариера в областта на технологиите.

Има стотици различни кариерни пътища, които можете да изберете, след като преминете през нашия пълен стак за кодиране. Не е нужно да сте сигурни в коя посока искате да следвате, когато се запишете. Всичко, което трябва да направите, е да преминете нашия процес на кандидатстване и нашите инструктори и ментори ще ви помогнат да очертаете пътя напред по време и след курса.

С какво ще си тръгнеш?

След като завършите обучението си, ще спечелите следното

 • Глобална мрежа

Световна мрежа от Sabio които са предприемачи, продуктови мениджъри и разработчици

 • Ясен път за кариера

Ще имате възходяща мобилност и ясен път към големи бъдещи перспективи.

 • увереност

Sabio напускат нашия кампус трансформирани и уверени. Това е така, защото целият ни екип работи сплотено, за да гарантира, че ще получите това, което заслужавате.

Изключителните тренировки водят до изключителни резултати.

Обучаваме софтуерни инженери от 2013 г. с пълната ни програма за кодиране на bootcamp.

Нашите възпитаници сега работят в тези невероятни компании:

163647_Capturadepantalla34_edited.jpg

Статистика

Реални резултати, истинско въздействие!

Да се научиш да кодираш е само началото. Нашата крайна цел е да ви помогнем да стартирате нова кариера, да се развиете като висококвалифициран професионалист и да изградите живота, който винаги сте искали.

 • 84% от Sabio са заети в областта на информационните технологии.

Нашият кариерен екип, съчетан с широка мрежа от успешни завършили, прави Sabio чудесен канал за намиране на следващата ви работа.

 • Не се страхувайте да попитате.

Препоръчваме на всички наши бъдещи студенти да проучат качеството и достоверността на програмите за обучение за кодиране, които съществуват. Това, което правите сега, ще промени живота ви завинаги и вие заслужавате честна програма, където инструкторите са там, за да ви обслужват - а не обратното.

 • Пълна подкрепа за кариерата.

Нашият специализиран екип за кариера ще ви помогне да стигнете до там, но всеки инструктор и член на персонала също е част от групата за подкрепа, която ви помага да постигнете успех.

 • Силата на мрежата Sabio

Нашата изключително активна мрежа ще ви помогне да създадете необходимите връзки и да изградите взаимоотношенията, които искате.

  Характеристики на кампуса

  Присъединете се към най-близкия ни учебен лагер за кодиране

  Преди повече от пет години започнахме в Кълвър Сити и се разширихме до Orange County и Downtown LA. Поради нарастващото търсене на нашите курсове, ние също преподаваме виртуално чрез нашата онлайн програма за обучение по кодиране. Нашите онлайн класове са на живо и всички опции в кампуса могат да бъдат на пълен или непълен работен ден.

  И в трите кампуса и в нашия онлайн учебен лагер за кодиране ще изпитате симулирана работна среда, ще работите с кохорта, ще бъдете обучени от експерти в индустрията и ще имате достъп до ментори. Искаме да ви видим как печелите.

  • Culver City

  Само на минути от Силикон Бийч, Кълвър Сити и околните райони са дом на офисите на големи технологични гуру като Google, Facebook, Microsoft, Hulu, Youtube и Snapchat.

  • Център на Ел Ей

  Лос Анджелис се счита за втория по големина технологичен център в света и съперничи на Силиконовата долина в осигуряването на работни места.

  • Ървайн

  Известен като „Градът на иновациите“, Ървайн е технологичният център на окръг Ориндж и е домакин на множество технологични компании от Fortune 1000 и процъфтяващи стартиращи компании като Cylance, Acorns, Mavenlink & Alteryx.

  • Дистанционно

  Идеален за студенти, които се интересуват от уеб разработка, които не могат да посещават нашите програми в кампуса и са нетърпеливи да научат уменията, необходими, за да станат самодостатъчен разработчик.

   Препоръки на учениците

   Местоположения

   • Los Angeles

    The Row. 777 S Alameda Street 2nd Floor, 90021, Los Angeles

    • Irvine

     300 Spectrum Center Dr, 92618, Irvine

     • Culver City

      400 Corporate Pointe, , Culver City

      • California City

       California City, Съединени Американски Щати

       Въпроси