Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Представление

Университетът "Свети Йосиф" е всеобхватен, международно признат университет, разположен в края на град Филаделфия, със студенти от цялата страна и по света, както онлайн, така и в университета. Университетът "Свети Йосиф" е регионално акредитиран - най-високото ниво на акредитация, което традиционният колеж или университет може да получи - от Асоциацията на колежите и училищата в Средните щати. Нашите национални класации и акредитацията на AACSB в училището Haub показват високото качество на нашите бакалавърски, дипломирани и изпълнителни програми.

В продължение на 160 години, университетът "Свети Йосиф" е помогнал на мъжете и жените да се подготвят за професионалния си живот, като им осигуриха строго образование на йезуитите, което включва игнационното кредо на Cura Personalis или грижата за цялото лице. Ръководен от факултет, ангажиран с преподаване и стипендия, образованието на Свети Йосиф предизвиква и разширява знанията, задълбочава разбирането, подчертава критическото мислене и комуникация, насърчава развитието на морален и духовен характер и изгражда трайна гордост.

САЩ новини

Списание " Форбс "
Форбс нарежда университета "Свети Йосиф" № 94 сред най-добрите колежи на североизток.

Принстънският преглед
Принстън ревю е сред най-добрите 294 бизнес училища в Европа.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Philadelphia

    5600 City Ave. , 19131, Philadelphia

Въпроси