Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

Представление

San Diego християнски колеж в Южна Калифорния подготвя възпитаници да окаже въздействие върху света за Христос. В допълнение към дебютира новата си идентичност като Сан Диего Christian College през 2005 г., SDC също се премества в новия си кампус в Санти, Калифорния през януари на 2014 година.

Наред с тези промени, San Diego Christian College е революция своите първокласен, водещи в индустрията програми. Докато институцията вече е спечелил впечатляващите академични класации като един от най-добрите колежи в Сан Диего, това е обрат на училището е осъществено с технология, която е помогнала на искра забележителен растеж като топ онлайн християнски колеж.

Защо San Diego Christian College?

достъпни

Ниските разходи за обучение, пуснати на християнското образование в обсега на всеки, призован да служи. SDC осигурява ценна образование за по-малко от много други частни институции.

Изтъкнат

SDC е спечелила репутацията за получаване на изключителни лидери. Бизнес лидери, пастори и други специалисти са постигнали успех, след като SDC.

Христос-фокусирани

Академичният опит SDC се доставя от библейски мироглед. Христос се влива във всяка учебна програма и класна стая опит.

Ефективен

Един опитен преподавател дава персонално внимание към всеки ученик, така че те могат да достигнат пълния си потенциал. А грижовна среда за обучение е идеален за духовен растеж.

San Diego Christian College // 90 секунден спот от Дао Brothers на Vimeo.

Местоположения

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Въпроси