SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Представление

Създадено през 1971 г. като висше бизнес училище на университета Бокони в Милано, SDA Bocconi School of Management е водещото международно бизнес училище в Италия и сред най-известните институции в Европа.

Учете онлайн с SDA Bocconi School of Management

Повече от 50 години SDA Bocconi е водеща в обучението по мениджмънт от световна класа. Основано на ценностите на предприемаческата сила, академичните постижения и дългогодишната традиция, мисията на училището е да помогне на днешните професионалисти да процъфтяват на все по-непредвидим глобален пазар.

Относно SDA Bocconi School of Management

SDA Bocconi подготвя бизнес лидерите в световен мащаб да се справят с най-трудните предизвикателства в света чрез насърчаване на авангардни знания, управленска култура и иновации в своите изпълнителни програми, изследователски лаборатории и центрове за знания.

SDA Bocconi е едно от малкото елитни бизнес училища, които са спечелили „тройната корона“ на най-престижните международни акредитации в света (AMBA, AACSB и EQUIS). Това е и единствената италианска институция, която участва във всички основни световни класации на бизнес училища, включително тези на Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek и The Economist.

[Прочетете повече на уебсайта на SDA Bocconi School of Management]

SDA Bocconi онлайн програми

Разнообразният набор от онлайн програми на SDA Bocconi обхваща редица търсени бизнес теми, свързани с днешния фокусиран върху бъдещето професионалист. Те включват основни неща за бизнеса, управление на продажбите, блокчейн и устойчива мода. Всяка програма интегрира уникална комбинация от ориентирано към практиката обучение и най-новите научни изследвания, предоставяйки на участниците уменията, необходими за успешното ръководство на корпорации, неправителствени организации и организации с нестопанска цел на утрешния ден.

Защо да учите онлайн с SDA Bocconi

SDA Bocconi си партнира с GetSmarter, марка на 2U, Inc., за да предостави своя трансформиращ, воден от практиката подход за изследване и обучение на следващото поколение бизнес лидери. С фокус върху ключови компетенции като творческо мислене и иновации, участниците в програмата ще подобрят способността си да насочват етично своите организации към устойчива рентабилност. Мениджърите и лидерите ще могат да придобият готови за бъдещето умения за навигация в разрушителната промяна, да изградят динамична глобална мрежа и да спечелят официален сертификат за завършеност от SDA Bocconi като валидиране на техните подобрени стратегически познания.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Въпроси