Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Представление

Създадено през 1971 г. като висше бизнес училище на университета Бокони в Милано, SDA Bocconi School of Management е водещото международно бизнес училище в Италия и сред най-известните институции в Европа.

Учете онлайн с SDA Bocconi School of Management

Повече от 50 години SDA Bocconi е водеща в обучението по мениджмънт от световна класа. Основано на ценностите на предприемаческата сила, академичните постижения и дългогодишната традиция, мисията на училището е да помогне на днешните професионалисти да процъфтяват на все по-непредвидим глобален пазар.

Относно SDA Bocconi School of Management

SDA Bocconi подготвя бизнес лидерите в световен мащаб да се справят с най-трудните предизвикателства в света чрез насърчаване на авангардни знания, управленска култура и иновации в своите изпълнителни програми, изследователски лаборатории и центрове за знания.

SDA Bocconi е едно от малкото елитни бизнес училища, които са спечелили „тройната корона“ на най-престижните международни акредитации в света (AMBA, AACSB и EQUIS). Това е и единствената италианска институция, която участва във всички основни световни класации на бизнес училища, включително тези на Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek и The Economist.

[Прочетете повече на уебсайта на SDA Bocconi School of Management]

SDA Bocconi онлайн програми

Разнообразният набор от онлайн програми на SDA Bocconi обхваща редица търсени бизнес теми, свързани с днешния фокусиран върху бъдещето професионалист. Те включват основни неща за бизнеса, управление на продажбите, блокчейн и устойчива мода. Всяка програма интегрира уникална комбинация от ориентирано към практиката обучение и най-новите научни изследвания, предоставяйки на участниците уменията, необходими за успешното ръководство на корпорации, неправителствени организации и организации с нестопанска цел на утрешния ден.

Защо да учите онлайн с SDA Bocconi

SDA Bocconi си партнира с GetSmarter, марка на 2U, Inc., за да предостави своя трансформиращ, воден от практиката подход за изследване и обучение на следващото поколение бизнес лидери. С фокус върху ключови компетенции като творческо мислене и иновации, участниците в програмата ще подобрят способността си да насочват етично своите организации към устойчива рентабилност. Мениджърите и лидерите ще могат да придобият готови за бъдещето умения за навигация в разрушителната промяна, да изградят динамична глобална мрежа и да спечелят официален сертификат за завършеност от SDA Bocconi като валидиране на техните подобрени стратегически познания.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Въпроси