Keystone logo
Seton Hall University Online Магистър по бизнес администрация - финанси
Seton Hall University Online

Магистър по бизнес администрация - финанси

South Orange, Съединени Американски Щати

36 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

За нас

Основана през 1856 г., Seton Hall е един от водещите католически университети в страната. Богата на история, Seton Hall също е институция във възход. US News ни нарежда сред най-добрите 125 национални университета, а ние сме се покачили на 13 места само за пет години. Нашите изследователски стипендии са скочили с 75% през последните пет години, а 11 от нашия факултет са получили награди на Фулбрайт през последните три години.

Чрез онлайн програми като нашия магистър по бизнес администрация предлагаме интелектуално предизвикателна среда, опит в реалния живот и подкрепата на една близка общност, която задвижва големи умове. Ние култивираме лидери, които привеждат личното си постижение с дълбок ангажимент към гражданското благо.


акредитация

Всички програми на университета Seton Hall са регионално акредитирани от Асоциацията на колежите и училищата в Средните щати. Училището по бизнес на Stillman е сред първите 1 на сто от институциите в световен мащаб, които получават бизнес и счетоводна акредитация от Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International).


Класиране и награди

Университетът Seton Hall и училището му за бизнес Stillman са признати на национално ниво за академичните си постижения и образователна стойност. Последните ни класации включват:

  • # 97 Програма за частно работно време MBA - US News
  • # 124 Национални университети - САЩ новини
  • Един от най-известните колежи в Америка - Forbes
  • Най-добри 264 бизнес училища (MBA) - Принстън преглед
  • Една от най-добрите колежи в нацията за жени - най-добрите колежи в Америка
  • Един от най - добрите колежи в нацията за вашите пари - CNNMoney
  • Един от най-добрите американски колежи - " Вашингтон Месечен"


Описание на програмата

Онлайн магистър по бизнес администрация (MBA) от университета "Стилон" на Seton Hall създава функционални бизнес познания, аналитично мислене и глобални управленски умения, които студентите могат да прилагат незабавно към кариерата си. Студентите могат да се специализират, като избират концентрация в счетоводството, финансирането или маркетинга. Учебната програма се фокусира върху приложената курсова работа, включително прозрения от експерти от индустрията, проекти за живи консултации и лекции на водещи ръководители. Степента завършва с проект, който осигурява практически опит в реалния свят, като интегрира функционални инструменти и умения. По време на програмата студентите изучават от редовния факултет в Ню Йорк активни консултанти и медийни експерти в центъра на бизнес средите.


Кариерна перспектива

Американското бюро по трудова статистика предвижда заетостта на мениджърските професии да нарасне с 6% от 2014 г. до 2024 г., създавайки около 505 400 нови работни места. Учениците на онлайн програмата MBA на Seton Hall ще завършат готово за финансово възнаграждаване на позиции, които включват мениджър продажби, мениджър човешки ресурси и финансови мениджърски роли, сред много други лидери в бизнеса.

За училището

Въпроси