Keystone logo
© BIMM University
ShippingCollege

ShippingCollege

ShippingCollege

Представление

Глобални квалификации за глобални позиции

Колежът за корабоплаване е глобален колеж с офиси в Лондон.

Ние предлагаме глобални квалификации за глобални позиции .

Присъединете се към вълнуващия свят на корабоплаването, спедицията, логистиката и многонационалната търговия чрез нашите международни уеб-базирани курсове.

Нашите курсове ви предоставят практически познания за по-нататъшно развитие на кариерата ви или за присъединяване към света на световната търговия в комфорта на вашия дом или офис.

Нашите специализирани преподаватели са висококвалифицирани в своите области с повече от 20 години опит.

Всеки студент получава личен e-Tutor, който да ги ръководи и да им помага да учат.

Защо да избера нас

1. Нашите курсове

Курсовете са адаптирани и персонализирани, за да отговарят на вашите нужди и начин на живот и са с най-високо качество. Нашите курсове са практични и лесни за разбиране и прилагане в работната среда. Вашият онлайн курс се улеснява от вашия личен електронен преподавател и личен план на курса ви изпраща всяка седмица от вашия електронен преподавател, за да ви помогне да изпълните графика си за обучение.

2. Успехи на нашите студенти

Нашите студенти продължават да постигат личните си бизнес цели, като обогатяват базата си от знания чрез нашите курсове. Това им дава увереност да преследват своите кариерни амбиции и да ускорят кариерния си напредък.

3. Глобална акредитация и членство

Нашите курсове са акредитирани и признати от Световния институт по транспортиране www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege се намира в Регистъра на доставчиците на обучение в Обединеното кралство (UKRL).

4. Уникална среда за обучение

В ShippingCollege нашата уникална учебна среда ви позволява да изпълните вашите учебни амбиции и да правите това във вашето време и с ваше темпо. Това ще бъде в комфорта на вашия дом или офис, където имате лесен онлайн достъп до нашите модули. Ние сме достъпни за всички студенти по целия свят.

5. Нашият e-Campus и глобалната мрежа

Студентите имат 24/7 достъп до информация чрез нашия онлайн кампус, достъп до нашия портал за курсове и библиотека. Наскоро добавихме студентски форум за въпроси и работа в мрежа. Вие ще бъдете част от глобалната мрежа, която създадохме чрез нашия онлайн Студентски форум.

6. Професионални обучители

Нашите автори на курсове са международни експерти с над 20 години опит в тази специализирана индустрия. Ние сме признати като професионалисти в обучението. Нашите професионални лицензи, асоциации и членства ни помагат да поддържаме връзка с общността на корабоплаването, същата общност за корабоплаване, към която ви обучаваме, за да се присъедините или да подпомогнете растежа си в нея.

Нашата мисия и визия

Да се учиш е по-силно, отколкото да бъдеш научен

Нашата мисия

Мисията на ShippingCollege е да предостави на учениците динамично обучение, основано на високи постижения и гъвкавост, което създава трайна стойност и значение за развиващите се кариери.

Да се учим е по-пълномощно, отколкото да се преподава, поради което се фокусираме върху практически приложими знания. Ние предаваме умения в търсенето на приложимите резултати.

Нашата визия

ShippingCollege ще бъде признатият лидер в еволюцията на онлайн обучението за морското корабоплаване, клиринговата и спедиторската индустрия и глобалната логистична индустрия.

Да живеем с нашите ценности

Ние изпълняваме нашата мисия, като живеем нашите ценности, като се стремим да постигнем най-високите нива на:

 • Уважение: Преподавателите и служителите на ShippingCollege заемат най-голямо уважение един към друг, нашите ученици, нашите общности и нашата околна среда.
 • Иновации: Ние ценим нови, жизнеспособни идеи и ги насърчаваме стриктно, за да гарантираме, че съдържанието на курса е уместно и ангажиращо.
 • Ориентирана към услугите: Чрез инструктаж и насоки ние обслужваме нуждите на нашите ученици със знания и умения, поставяйки другите пред себе си.
 • Работа в екип: Като се подкрепяме взаимно, ние постигаме повече от това, което е възможно поотделно.
 • Почтеност: Нашето лично и професионално поведение се ръководи от честност, етика и съвест.

Постигане на целта

Нашата цел е да разпространяваме знания и умения, които помагат на учениците да постигнат мечтите си. Ние правим обучението достъпно, стимулиращо и удобно за нетърпеливите умове в световен мащаб.

Посветен на целта и ценностите на ShippingCollege , нашият факултет:

 • Стреми се към непрекъснато обновяване и иновации
 • Създава култура на участие и сътрудничество
 • Ангажира се с продължаващо академично и професионално развитие
 • Оценява разнообразието и насърчава уважението към приноса на всички култури
 • Подкрепя успеха и поддържа качеството

Качество на обслужване и гъвкавост на възможностите за обучение

 • Осигуряване на гъвкаво качество на курсовете, което е практически необходимо в конкретната област на обучение.
 • Фокусиране върху усвояването на практически умения и техники
 • Осигуряване на онлайн курсове за гъвкав подход на обучение

Качество на обслужване

Човек може да си помисли, че качеството на услугата трябва да бъде видимата подготовка, обстановката в класната стая, основната хигиена, размерът на класната стая или добре подготвената структура на курса.

Въпреки това, ние смятаме, че истинското качество на услугата са невидими качества – способността на преподавателите, щедростта на подкрепата и грижите и сърцето на колежа за студентите, въпреки че тези две качества трябва да имат баланс.

В ShippingCollege ние осигуряваме тези невидими качества.

Гъвкавост на възможностите за изучаване

Нашият гъвкав метод на обучение доказва нашата грижа и подкрепа за нашите ученици и ученици.

Лични електронни учители, които разбират и слушат своите ученици.

Нашето разбиране, че нашите ученици често работят на пълен работен ден и изискват гъвкавост и разбиране за постигане на целите си.

Местоположения

 • UK Online

  ShippingCollege Suite 19411 20-22 Wenlock Road London, N1 7GU, UK Online

  Въпроси