Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business Диплома за висше образование по бизнес администрация
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Диплома за висше образование по бизнес администрация

Vancouver, Канада

24 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 16 800 / per year *

Дистанционно обучение

* обучение за учебната 2020-2021 година

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

С любезното съдействие на Simon Fraser University - Beedie School of Business

Дипломата за бизнес администрация (GDBA) е конкурентна акредитива, която предлага строгостта на курсовете на ниво MBA с по-голяма гъвкавост. Доставена 100% онлайн, стойността му е ясна от първия клас. Учете се, докато работите и прилагайте новите си умения на практика веднага. Можете също да приложите GDBA към бъдеща MBA в SFU Beedie, тъй като вече сте завършили една трета от програмата MBA.

Независимо дали GDBA е вашата начална точка или вашата крайна цел, увеличете кариерата си с по-задълбочено разбиране на различните функционални области на една компания. Солидното основание в широк спектър от бизнес теория и практика ви дава възможност да си сътрудничите с колеги от различни дисциплини.

За кого става дума

Ако имате бакалавърска степен по някоя дисциплина, поне две години професионален опит на пълен работен ден и мотивация и самодисциплина за учене на бизнес в интерактивна онлайн среда, GDBA може да бъде най-добрата следваща стъпка в кариерата ви. Той е идеален за някой, който иска да тества курсове за висшисти на бизнес, преди да се ангажира изцяло с MBA и / или който иска гъвкавостта на онлайн програма. Или, ако вече сте решили искате да изследване за магистърска степен, на GDMA може да е Pathway , което търсите.

Какво ще научите

Курсовете за висше образование ви обосноват в бизнес теория и практика. Научете се да комуникирате с колеги от различни среди във функционалните области на бизнеса, докато се подготвяте да преминете напред в MBA, нова организационна роля или нова кариера.

Нашата онлайн система за обучение е интерактивна и лесна за използване. Това е пространство за съвместно обучение, което осигурява всичко необходимо за успех като аспирант, включително 24/7 достъп до образователни ресурси. Можете да вземете уроци, когато работи за вас. Не е необходимо да сте онлайн едновременно с вашите съученици и инструктори.

Докъде може да те отведе

GDBA може да ви помогне да се подготвите за MBA. Ако успешно попълните GDBA с високи оценки, няма да се наложи да вземете GMAT. В допълнение, някои кредити за курс на GDBA могат да бъдат приложени към MBA програма по ваш избор. Освен това разпределя разходите за придобиване на MBA и намалява бъдещото ви натоварване като студент от MBA.

GDBA също е ценна квалификация за завършил сам по себе си. Тя ви позволява:

  • Демонстрирайте бизнес умението си пред бъдещите работодатели
  • Изпробвайте висше образование за бизнес в нискорискова обстановка
  • Спечелете основните бизнес умения, които са ви необходими, за да стартирате или развиете кариерата си
  • Разширете мрежата си с колегите си SFU Beedie студенти и се присъединете към глобалната общност на възпитаници на SFU Beedie

разписание

Ние планираме лекции, изпити и задачи за настаняване на хора, работещи между понеделник до петък от 9:00 до 17:00 PST (тихоокеанско стандартно време). Ако попадате извън тази часова зона или график, може да се наложи да правите периодични корекции в графика си.

Преминаваме през модулите със същата скорост, като отговаряме на едни и същи дати за индивидуални и екипни задачи. Това ви държи на пътя и се занимавате с курсовата работа. Инструкторите доставят всеки курс онлайн в седмични или двуседмични модули. През това време вие сте свободни да учите винаги, когато ви е удобно. Очаквайте да отделите 10 до 15 часа седмично за всеки курс (пълно натоварване на курса е два курса на семестър). Всеки курс в програмата завършва с финален изпит / документ.

Повечето студенти от GDBA завършват програмата за две години. Имате обаче възможност да учите със свое собствено темпо, коригирайки академичния си план, за да се съобразите с променящия се живот и кариера.

Курсове и инструкции на ниво MBA

Всички курсове по GDBA са еквивалентни на курсове, преподавани в нашите програми за MBA. В допълнение, нашите преподаватели по MBA преподават повечето GDBA курсове. Това прави GDBA ценна програма и квалификация сама по себе си.

  • Започнете програмата през януари, май или септември
  • Посетете GDBA Boot Camp, 10-дневна онлайн ориентация, преди да започнат занятията
  • Попълнете GDBA за 24 месеца (шест семестъра), като изпитвате един курс на семестър, докато работите на пълен работен ден - или отнеме повече или по-малко време
  • Всеки курс се предоставя онлайн в седмични или двуседмични модули
  • Всеки курс GDBA завършва с окончателна оценка (изпит, документ или проект), администрирана онлайн

С любезното съдействие на Simon Fraser University - Beedie School of Business

131340_ScreenShot2020-02-18at2.25.39PM.png

Изисквания за прием

Четиригодишна бакалавърска степен със среден бал от най-малко 2,5 (предпочитан е 3,0).

Малък брой кандидати с богат опит в работата могат да бъдат разгледани без бакалавърска степен.

Кандидатите трябва да имат минимум две години професионален опит на пълен работен ден след завършване на бакалавърска степен, въпреки че средната стойност е осем години.

Всички кандидати трябва да владеят английски език. Ако основният ви език не е английски, трябва да демонстрирате достатъчно владеене на английския език чрез един от двата приемливи теста: TOEFL или IELTS.

Моля, обърнете внимание: Приветстваме кандидатури от международни студенти. Моля, обърнете внимание, че тъй като това е задочна онлайн програма, тя не отговаря на изискванията за канадско разрешение за проучване.

За училището

Въпроси

Подобни курсове