Keystone logo
SIT Graduate Institute Докторска степен по устойчивост - PhD (онлайн)
SIT Graduate Institute

Докторска степен по устойчивост - PhD (онлайн)

Online

4 Years

Английски език

Задочно обучение

31 Jan 2025

May 2025

USD 79 500

Дистанционно обучение, На територията на колежа

Представление

Изявете се като иновативен лидер в областта на устойчивото развитие, за да се справите със социално-екологичната устойчивост, изменението на климата, недостига на вода, продоволствената несигурност, политиката в областта на околната среда, икономическата справедливост и др.

Защо докторантура по устойчивост от Sit?

Докторантите по устойчиво развитие, разработени за професионалисти, работещи за създаване на по-устойчиво бъдеще, ще изследват социалните, екологичните, техническите и политическите измерения на устойчивите трансформации, връзката между науката и обществото за постигане на по-устойчиво бъдеще, както и нови и приобщаващи подходи за решаване на проблеми в общността и устойчиво развитие.

Тази онлайн програма се допълва от два десетдневни международни престоя през четирите години на задочно обучение. По време на престоя през първата година студентите ще се потопят в Лисабон, Португалия, който е пример за напредък в иновациите в областта на възобновяемата енергия, опазването на морската среда и устойчивостта. По време на втората година студентите преминават от теория към практическо изследване чрез уникални казуси в архипелага Занзибар в Танзания, който е в челните редици на инициативите за синя икономика.

Студентите ще развият умения в областта на научните изследвания, организационното лидерство, разработването на политики и комуникациите, за да допринесат за смекчаване на последиците от изменението на климата, да се застъпват за социалното равенство и да въвеждат устойчиви бизнес практики за икономически просперитет. Завършилите програмата ще бъдат подготвени да ръководят групи с участието на много заинтересовани страни, както и да бъдат ефективни комуникатори в политическите среди, в академичния и организационния контекст и в популярната наука.

Глобалният факултет на SIT има опит както в преподаването, така и в наставничеството и приложната работа в много аспекти на устойчивостта - от интегрираното опазване на околната среда, изменението на климата, продоволствената сигурност, управлението на околната среда и устойчивия бизнес и технологии. Благодарение на глобалната мрежа на SIT и дългата история на учене чрез преживяване, студентите ще получат уникална глобална перспектива, която могат да приложат в кариерата си.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси