Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Представление

Университет на Минесота "Св

В "Света Мария" ние се гордеем с предлагането на онлайн бакалавърски и магистърски степени, предназначени да допълнят графика на работещите възрастни като вас. Получете достъпно и удобно образование от висш университет, основан на реални приложения.

Дългата история на университета "Света Мария" в областта на иновациите в образованието продължава с нашата система за управление на обучението на iPad, което позволява учене в движение. Нашият ангажимент към нашата ласалианска католическа традиция на непрекъснато учене, етика и напредък на общото благо издържа също. Чрез нашите онлайн програми, ние работим усилено, за да насърчим студентите да станат професионалисти и етични лидери.

Вземете класна стая със себе си

Открийте нашата революционна система за управление на обучението на iPad, който поставя класовете на пръсти. Като студент в нашите онлайн програми, ще получите iPad, зареден с нашата платформа за обучение, която да използвате по време на програмата.

  • Безпроблемен достъп до курсовите материали
  • Продължете със съучениците и преподавателите, където и да сте
  • Разработване на умения за мобилност на работодателите

Получете практическо, насочено към кариера обучение в опорна и ориентирана към студенти онлайн среда. Научете повече за университета "Света Мария" и историята на образователните иновации.

Местоположения

  • Winona

    700 Terrace Heights , 55987-1399, Winona

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси