Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University Online

Spalding University Online

Spalding University Online

Представление

Присъединете се към нашата мисия да служим на другите

Нашата мисия е повече от думи на хартия. Ние го живеем. Ние го споделяме. Ние се гордеем с това. Като онлайн студент в Spalding University ви каним да поемете нашата мисия да служим на другите заедно с вас в света.

Университетът Spalding е разнообразна общност от обучаеми, посветени на посрещането на нуждите на времето в традицията на Сестрите на милосърдието от Назарет чрез качествени бакалавърски и магистърски либерални и професионални обучения, основани на духовни ценности, с акцент върху службата и насърчаването на мира и справедливост.

Защо Spalding?

Разнообразен. Включително. Състрадателен.

Присъединете се към нашата разнообразна общност от хора, които са фундаментално различни един от друг, но имат едни и същи цели да учат, да растат и да продължат традицията да служат на другите със състрадателен дух.

Служба на другите

Потопете се в многото възможности, които предлагаме, за да служим на другите и да правим добро.

Състрадание в действие

Станете част от първата институция в света, сертифицирана като Състрадателен университет.

Водени от мисия. Състрадателен.

Spalding University Online е дом за студенти от всички възрасти, от всички сфери на живота, които се събират, за да получат висша степен, за да подобрят живота си и живота на другите. Каним ви да се присъедините към нашата разнообразна общност от хора, които са фундаментално различни един от друг, но споделят едни и същи цели: да учат, да растат и да изпълняват мисията на Spalding да служат на другите със състрадателен дух

Университетът Спалдинг е първият в света сертифициран университет за състрадание в Хартата за състрадание, международна, междурелигиозна коалиция от организации и лица, посветени на създаването на справедлива икономика и мирна глобална общност.

Местоположения

  • Louisville

    South 4th Street,901, 40203, Louisville

    Въпроси