Spartanburg Methodist College

Spartanburg Methodist College

Spartanburg Methodist College

Представление

Spartanburg Methodist College е единственият регионален акредитиран двугодишен частен жилищен колеж в Южна Каролина. Предлагаме асоциирани степени в областта на изкуствата, науката, наказателното правосъдие, бизнеса, изящните изкуства и религиозните изследвания.


SMC се ангажира да предоставя програми и възможности, които насърчават академичните постижения, интелектуалното проучване, социалното съзнание и развитието на характера. Изградихме тази традиция, за да предложим нашата 100% онлайн програма.


Образователни ментори

Нашите съветници са тук, за да ви помогнат да постигнете професионалните си цели. Ние сме с вас от началото до края. От процеса на кандидатстване до финансова помощ за подбор на курсове, ние сме тук, за да гарантираме успеха ви.


Насоки за финансова помощ

Един от най-стресиращите елементи на навлизането в програма за колеж е да се гарантира, че имате ресурси, за да започнете, но и да завършите програмата. Нашите съветници са тук, за да ви насочат в процеса на финансова помощ, за да ви помогнат да вземате най-добрите решения при избора на източници на финансова помощ.

Местоположения

  • Spartanburg

    1000 Powell Mill Rd (7,106.13 mi), 29301, Spartanburg

Въпроси