© University Building: CB-RACK: Fotografie
SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

Представление

Даваме ви сили да постигнете целите си

При нас ще придобиете точните компетенции и умения, необходими за следващите ви стъпки. Ние активно ви напътстваме и подкрепяме по време на вашето пътуване, като ви помагаме винаги, когато е необходимо. Нашата страст ни кара да ви помогнем да се отличите както в обучението, така и в ежедневието, което ви позволява да поемете по своя уникален път успешно и без притеснения.

За нас

Държавно признатият SRH Fernhochschule – The Distance Learning University е специализиран в опции за онлайн обучение, които приютяват работещи професионалисти. Като лидер в качеството на дистанционното обучение, университетът е разработил модел на обучение, който предлага максимална гъвкавост и гарантира отлично обслужване. Нашият иновативен онлайн кампус (E-Campus) служи като център за вашето обучение, което ви позволява да успеете, където и когато ви е удобно, като същевременно управлявате работа, обучение, семейство или спортни ангажименти едновременно.

Нашият университет предлага избор от 51 бакалавърски и магистърски онлайн програми, както и над 60 университетски сертификата. В 21 обекта има факултативни присъствени занятия и изпити. Понастоящем повече от 9000 студенти са записани в най-големия университет във Федерална провинция Баден-Вюртемберг, който бе избран за най-популярния университет за дистанционно обучение в Германия за пети път през 2023 г.

Като системно акредитиран университет с постоянно държавно признание, присъдено от Федерална провинция Баден-Вюртемберг, ние притежаваме печата за качество на Германския съвет по акредитация. Всички образователни програми и сертификационни курсове са получили държавна акредитация.

Ние Ви отвеждаме до следващото ниво

В университета за дистанционно обучение SRH предлагаме учебна програма, съобразена с вашите уникални нужди, осигуряваща гъвкавост и индивидуализирана подкрепа, която се адаптира към вашите житейски обстоятелства. Като ваш личен водач, ние стоим до вас на всяка стъпка от пътя, водени от нашата страст към вашия успех.

Местоположения

  • Riedlingen

    Kirchstraße,26, 88499, Riedlingen

Въпроси