Keystone logo
Stanford University

Stanford University

Stanford University

Представление

Станфордският център за здравно образование, част от Станфордската медицина, има за цел да даде възможност на световните здравни специалисти, като предоставя достъпно обучение, което използва опита и експертния опит на Stanford University

SCHE поддържа убеждението, че образованието дава възможност, а здравното образование спасява животи.

Относно Станфордския център за здравно образование

Станфордският център за здравно образование (SCHE), част от Станфордската медицина, има за цел да подпомага здравните специалисти на всяко ниво както в САЩ, така и по света. Предоставяйки ефективно и ефикасно обучение, тя се стреми да увеличи глобалната наличност на осведомени и висококвалифицирани доставчици на здравни грижи, които са оборудвани да подобрят нивото на обслужване в най-уязвимите области в света и да имат трайно социално въздействие.

Кратки онлайн курсове на Станфордския център за здравно образование

SCHE създаде портфолио от онлайн кратки курсове, които предлагат на практикуващите здравни грижи по-добро разбиране за това как могат да се грижат за психическото и физическото благополучие на своите пациенти и създават по-информирана общественост. Курсовете осигуряват холистичен подход към здравето, засягащ упражненията, храненето и психичното здраве, със съдържание, разработено от преподаватели от Станфордския медицински център за здравно образование.

Защо да учите онлайн със Станфордския център за здравно образование

Чрез сътрудничеството си с GetSmarter, марка на 2U, Inc., SCHE е в състояние да предостави висококачествено и ангажиращо здравно образование на работещите професионалисти по целия свят, осигурявайки възможно най-голямо въздействие върху глобалните здравни и уелнес предизвикателства. Учениците имат достъп до цифрови активи, които отразяват знанията и опита на уважавания факултет в Станфордската медицина, както и възможността да се свързват с членове на международната здравна индустрия. Благодарение на гъвкавия модел на онлайн обучение, тези курсове на непълно работно време се вписват в графика дори на най-натоварения учащ, като същевременно осигуряват персонализирано изживяване с поддръжка и експертна обратна връзка.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Stanford

    Serra Mall,450, 94305, Stanford

    Въпроси