Keystone logo
Stanford University Детско развитие в Станфорд: поведение и психично здраве
Stanford University

Детско развитие в Станфорд: поведение и психично здраве

Online USA

6 Weeks

Английски език

Задочно обучение

USD 1500

Дистанционно обучение

Представление

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-the-schools-website.png

Придобийте практичен, научно обоснован подход, за да помогнете на децата да бъдат по-щастливи и по-здрави, с инструментите за справяне с предизвикателно поведение, насърчаване на социалната връзка и подкрепа на психичното здраве.

Добре известно е, че детството играе важна роля във формирането на физически и психически здрави възрастни. Положителните социални, екологични и поведенчески фактори могат да допринесат за процъфтяването на детето в по-късен живот. Въпреки това, не всички деца са еднакви: всяко изисква уникален подход и е наложително ролята на развитието на индивидуалната идентичност в поддържащата среда да бъде призната.

Изучавайте детската психология от тази важна гледна точка в краткия онлайн курс за развитие на детето: поведение и психично здраве, разработен от експерти по детско развитие от Станфордския център за здравно образование (SCHE), част от Станфордската медицина. Като се възползвате от личните интереси и мотивации на всяко дете, вие ще се научите да създавате пространство, което насърчава положителни взаимодействия и оптимално учене. В продължение на шест седмици ще разгледате практически, научно обосновани подходи за насърчаване на вродените способности за учене на детето и техники за позитивна поведенческа дисциплина за предотвратяване и справяне с поведението на децата. Освен това ще проучите влиянието на родителството и ще разберете значението на социалната връзка на детето с възрастни и връстници. И накрая, курсът разглежда стъпките, които можете да предприемете, за да подкрепите психичното здраве на детето, за да му помогнете да се развива по здравословен и щастлив начин.

След завършване на този курс ще си тръгнете с:

 • Практически, научно обосновани стратегии за подпомагане развитието на по-щастливи и по-здрави деца.
 • Положителни поведенчески интервенции, които да ви помогнат да управлявате предизвикателното поведение при децата, с уменията да идентифицирате и подкрепяте проблемите, свързани с психичното здраве.
 • Ключово разбиране за важността на социалната връзка, което ви помага да насърчите здравословното социално развитие на детето.

Учебна програма на курса

Научете се да поддържате психичното здраве на детето и положителните социални взаимоотношения, докато работите през седмичните модули на този кратък онлайн курс.

 • Модул за ориентация
  Добре дошли във вашия онлайн кампус
 • Модул 1
  Различни двигатели на положително развитие
 • Модул 2
  От раждането до училище - етапи в развитието
 • Модул 3
  Родителството
 • Модул 4
  Изграждане на партньорски връзки
 • Модул 5
  Предизвикателно поведение — какво означава и как да реагираме
 • Модул 6
  Подкрепа на психичното здраве на детето

Моля, имайте предвид, че заглавията на модулите и тяхното съдържание подлежат на промяна по време на разработването на курса.

За вас ли е този курс?

Професионалистите, които се занимават с деца, в образователен или здравен контекст, ще се възползват от този практически, научно информиран онлайн курс. Тези хора ще придобият техники и знания за по-добро подпомагане на развитието на детето, докато работят на роли в медицинската или здравната индустрия, като лекари, педиатрични специалисти, терапевти и социални работници. Тези в професиите, свързани с децата, включително учители, родители, болногледачи и училищни съветници, ще имат възможност да изучават положителни подходи за отглеждане на деца и ключови етапи в развитието. Всички обучаеми ще си тръгнат с ясно, задълбочено разбиране как да подкрепят и насърчават детето, докато се развива – социално, емоционално и физически.

[Регистрирай се сега]

Онлайн образование, което ви отличава

Този кратък онлайн курс на Станфордския център за здравно образование се предоставя в сътрудничество с GetSmarter. Присъединете се към нарастващата общност от глобални професионалисти, които вече са се възползвали от възможността да:

 • Придобийте проверени и подходящи компетенции и спечелете безценно признание от международна селекция от университети, изцяло онлайн и по ваше време.
 • Насладете се на персонализирано, медиирано от хората онлайн изживяване за обучение, създадено, за да се чувствате подкрепени на всяка стъпка.
 • Изпитайте гъвкав, но структуриран подход към онлайн образованието, докато планирате обучението си около живота си, за да изпълните седмичните етапи.

Идеални студенти

Резултат от програмата

Учебен план

Приемане

Такса за обучение по програмата

съоръжения

За училището

Въпроси