Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Представление

Открийте силата си. Постигнете целите си. Изявете знание

Stanmore School of Business е една от най-добрите онлайн бизнес училища в Лондон. С повече от десетилетие преподаване и опит в обучението ние оформяме бизнес практиката и трансформираме кариера в целия свят. Нашата академична сила вдъхва автентичен и провокативен бизнес ум, който дава възможност на нашите ученици да развият истински новаторски подход в уникална академична среда.

Ние сме посветени на лидери с желание за учене и ангажимент към световноизвестно преподаване. Нашият разнообразен международен факултет са изключителни влиятелни експерти, които генерират богат опит и лидерство, съчетавайки най-добрите умения за решаване на проблеми в академични и реални условия. Те са посветени на това, да помагат на учениците да открият силните си страни и да мислят извън кутията. Студентите се възползват от техния опит, като същевременно се учат как да имат положително въздействие върху начина, по който светът извършва бизнес.

Ние сме водеща организация в бизнеса и с нетърпение очакваме да предадем мъдростта си на бъдещите поколения. Нашето е глобално училище с глобална амбиция. Ние предлагаме иновативен учебен опит, който не е обвързан с ограничения, което в замяна ни дава уникално конкурентно предимство.

Ние постоянно търсим нови начини за подобряване и напредък, за да отразим динамичния свят на бизнеса. Ние сме изпълнени с ентусиазъм, насърчение и позитивност. Повечето от нашите студенти по магистърски програми идват от извън Обединеното кралство и нашите студенти от изпълнителната власт идват от повече от 60 различни страни. Усещането за уникалната ни академична среда и достъп до силната световна мрежа от преподаватели продължава да изважда успешни хора и кариери по целия свят.

Местоположения

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, Великобритания

   Въпроси