Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

Представление

Създаден през 1901 г., Колежът по инженерство и компютърни науки е изградил жизнена общност от лидери с репутация на отзивчивост при посрещане на регионални, национални и глобални нужди. Нашите студенти, преподаватели и възпитаници са обединени от нашия „дух да търсим“, докато активно търсим иновативни решения за сложни нови предизвикателства. Чрез авангардни изследвания, учебни иновации и мултидисциплинарно сътрудничество ние се справяме с предизвикателства като защита на нашите кибер системи, регенериране на човешки тъкани, осигуряване на чиста вода, преследване на енергийно ефективни решения и осигуряване на данни в безжичните системи.

акредитация

Syracuse University е определен от Агенцията за национална сигурност и Департамента по вътрешна сигурност като Център за академични постижения в образованието за осигуряване на информацията (CAEIAE) от 2001 г. и като Център за академични постижения в изследванията на информационната сигурност (CAE -R) от 2009 г.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Syracuse

    Syracuse, Съединени Американски Щати

Въпроси