Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

Представление

Защо Sustainability Management School ?

Целта на SUMAS е да образова социално отговорни глобални вземащи решения на бъдещето, които ще направят истинска промяна в света. Целта му е да предостави иновативна комбинация от стабилни бизнес познания и дълбоко разбиране за устойчивото развитие.

Защо устойчивост?

Устойчивото бъдеще вече не е опция или избор, то се е превърнало в необходимост. Бъдещите поколения мениджъри ще трябва да преосмислят бизнес практиките, за да позволят устойчиво въздействие върху околната среда, икономическото развитие и обществото като цяло. Освен това Парижкото споразумение за климата може да създаде 24 милиона работни места до 2030 г., според доклад, публикуван от Международната организация на труда (МОТ).

Защо Швейцария?

Обучението в Швейцария предоставя уникална възможност да научите швейцарските ценности като почтеност, уважение към околната среда и толерантност към разнообразието. SUMAS е бизнес училище, базирано изцяло на устойчивостта и е първото по рода си.

Защо Милано, Италия?

Милано е оживеният моден център на света, а също и град, който прави страхотни неща, когато става въпрос за екологичност. Това изживяване предоставя страхотна комбинация за всеки студент, който се стреми да влезе в управлението на устойчивостта.

Защо онлайн?

Онлайн кампусът на SUMAS отговаря на вашите разнообразни нужди от време, местоположение и удобство, за да ви помогне да постигнете успех във вашата магистърска програма. Нашата най-съвременна платформа за електронно обучение ви дава достъп до съдържанието на седмичния курс по всяко време и навсякъде. Свържете се онлайн с вашите преподаватели и други магистърски и MBA студенти чрез чат и насрочете срещи, за да говорите по различни теми.

Характеристики на кампуса

Седалището на Международния съюз за опазване на природата (IUCN) в Гланд, Швейцария, осигурява идеалната среда за това уникално изживяване от обучението в SUMAS.

Тази иновативна сграда, открита през юни 2010 г., е сертифицирана по MINERGIE ECO-P и има за цел най-високото ниво на сертифициране на САЩ LEED.

  Местоположения

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Швейцария

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Въпроси