Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Представление

Защо да научите In-Demand Skills в Tecnológico de Monterrey ?

Нашите програми подготвят студентите с търсените умения, от които се нуждаят, за да напреднат или да започнат кариера в кодирането, анализа на данни или киберсигурността. Ние комбинираме изживяване във виртуална класна стая с динамични учебни програми, преподавани от опитни инструктори. С широка подкрепа за студенти и широк набор от ресурси, ние предоставяме образование, което ще ви помогне да намерите пътя към успеха.

  • Нашите класове преподават най-новите пазарни умения* за областите на кодиране, анализ на данни и киберсигурност.
  • И двете ни програми предлагат удобни графици на непълен работен ден за студенти, които желаят да останат на текущата си работа, докато учат ценни нови умения през нощта, което е чудесно за възрастни обучаеми.
  • Създайте широкообхватно портфолио от проекти или уеб приложения, за да покажете знанията си.
  • Достъп до кариерните услуги на Boot Camps, за да подкрепите прехода си към уеб разработка или анализ на данни.

*Материалът, обхванат в тези курсове, подлежи на промяна поради търсенето на пазара.

Тези програми се предлагат чрез Tecnológico de Monterrey в сътрудничество с edX.Относно edXedX, част от 2U Inc., работи с уважавани университети и организации, за да предостави иновативно, базирано на умения обучение на общност от над 45 милиона обучаеми по целия свят, за да ги подкрепя на всеки етап от живота и кариерата им. edX предоставя тренировъчни лагери чрез завладяващо учебно изживяване с експертни услуги и ценни ресурси. Към 2021 г. завършилите са били наети от 6700+ компании, включително повече от 62% от Fortune 100.

Местоположения

  • Monterrey

    Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

    Въпроси