Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Представление

Нашата Иновативна JD програма

Адвокатът на 21 век трябва да направи повече от това просто да се опитаме случаи в съда. Ще имате нужда от възможността да договарят споразумения, проекти на договори, занаятчийски селища и посредничи при спорове. В Texas A & M University School на закон, ние сме ви. Нашата иновативна програма JD подчертава значението на реални правни умения, които напълно ще ви подготвят за всички аспекти на вашата кариера.

Texas A & M: Инвестираме във вашето бъдеще

Тъй като ние станахме част от Texas A & M University през 2013 г., ние сме инвестирали значителни средства за повишаване на стойността на вашата степен и за подобряване на вашия опит, докато сте тук, в училището закон. Ние имаме много по-вълнуващи промени в строителните работи, но ние вече сме направили няколко стъпки, за да инвестират в бъдещето си.

Пътища към успеха

Има повече от един тип на адвокат. През 21-ти век, практикуващи адвокати служат широка гама от клиенти в различни капацитети и в безброй индустрии. В Texas A & M University School на закон, можете да запазите вашите възможности отворен чрез постигане на широко образование. Или можете да изберете един от три различни пътеки, които предлагаме. В рамките на всяка от тези пътеки, можете дори да изберете да се съсредоточи върху конкретни области на практика, като интелектуална собственост или масло и правото на газ.

Fort Worth / Далас

Избор на правото на училище означава избора на дом за следващите няколко години, и вие няма да намерите по-добро място да се научат и да живеят от Форт Уърт. Fort Worth предлага ненадминато качество на живот, правна общност, че приветства и ментори на младите юристи, както и достъп до широк спектър от работодателите в различни настройки практика, включително адвокатски кантори, държавни агенции, организации с нестопанска цел и правните отдели на корпорациите.

Texas A & M University School на Закон недискриминация политика

Texas A & M University School на закон предвижда равни възможности в програмата си на юридическо образование за всички кандидати за допускане, записани студенти и завършили без дискриминация и сегрегация на основата на раса, цвят на кожата, религия, произход, пол, възраст, увреждане, военна служба , сексуална ориентация, полова идентичност или проявление на пола. В допълнение, Texas A & M University School на закон предвижда неговото преподаватели и други служители с еднакви възможности при наемане, продължаване, промоция и стопанисване.

ИНОВАТИВНИ дистанционно обучение ПРОГРАМИ Texas A & M закона

Ние предлагаме две програми за дистанционно обучение, както в райони, където в момента знания и умения са по-голямото търсене: Управление на богатството и Управление на риска.

Програмите са изцяло онлайн, Което дава работни професионалисти и студенти, които имат лични задължения гъвкавост те трябва да се научат и да получат нови умения с минимално прекъсване да вече пълните им живот. В нашите програми, ние не просто сложи една камера в задната част на класната стая, за да запише лекция на професор. Този подход е остарял и неефективен. Вместо това, ние използваме състоянието на най-съвременните техники педагогически че да се възползват от най-новите в онлайн технологии учене. Всеки курс е специално приготвени със студенти за дистанционно обучение в ума.

Всяка програма отнема около шест семестъра, за да завърши, и при завършване, имате възможност да ни посетят на училището право да получава почетен "Аги Ring", което ви е член на обширна Аги мрежа за цял живот.

Налични дистанционно обучение програми

 • Управление на богатството
 • Управление на риска

Два градуса - една силна учебната програма

Две различни степени се предлагат за всяка програма, за Магистър Завършил степен за адвокати (За тези, които вече са получили JD), и по- Капитаните на Право (M.Jur.) За не-адвокат професионалисти. Докато не са адвокати могат да имат допълнително изисква разбира или предварително условие в закон на САЩ, за да ги поставят на равна нога с адвоката им сънародници, структурите на програмата и съдържанието са след това по същество същите, независимо от JD статус.

Местоположения

 • Fort Worth

  Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси