Keystone logo
ThatFXTrader

ThatFXTrader

ThatFXTrader

Представление

В днешния свят избора на надежден партньор може да бъде предизвикателство.

Нека ви убедим защо сме различни и това вече не е така.

TFXT предлага страхотна система за обучение в областта на търговията с валута. Това е, което правим.

Ние Ви предоставяме най-добрия метод на преподаване и предлагаме безпристрастни и безпристрастни съвети, които да ви помогнат.

Ние ви даваме персонализираното внимание, което заслужавате и ви предлагаме всички услуги, които ви трябва заедно под един покрив, всички на честна цена.

Ние непрекъснато сме в крак с последните събития в света на валутните пазари. Ние интегрираме тази еволюция в нашата образователна платформа, продукти и услуги, които включват най-новите разработки, само когато те са икономически смислени за вас.

Ние абсолютно обичаме това, което правим. Ние сме страстни за FX. Ние сме надеждни. С удоволствие помагаме на всеки отделен ученик, който приемаме да поеме, да стане успешен чрез нашата ентусиазирана ангажираност и отдаденост.

Вярваме в отношения и партньорства по време на това пътуване. Ние не вярваме в работата на нашите ученици. Ние предпочитаме да работим с вас, за да отговорим най-добре на вашите нужди и да постигнем своя потенциал. Вярваме в учениците на живота.

Ако търсите истински партньор, който дълбоко се грижи за вас и който е съобразен с вашите нужди, сте стигнали до точното място. TFXT е вашият дом. Партньор с TFXT и няма да бъдете недоволни.

Слушаме вашите нужди и ви предоставяме ясна и безпристрастна обратна връзка. Забелязваме вашите нужди, планове и цели и ги преглеждаме в рамките на това, което искате да постигнете. Когато не сме съгласни, ние ще бъдем безусловно честни с вас по дипломатически начин, като ви обясняваме причините за нашите разногласия. Вярваме в автентичността.

С нас Вие сте човек, а не номер на сметка. В свят на бизнеса, където номерата на сметките и транзакциите са станали по-важни от имената, ние се гордеем, че лично се интересуваме от всичко, което правим за вас. Също така обещаваме да ви дадем индивидуалното внимание, което заслужавате като наш студент.

Във всичко, което правим, ние се стремим да персонализираме нашия подход към вашите индивидуални нужди и изисквания, тъй като ценим всички наши заинтересовани страни.

Предлагаме продукти и услуги на конкурентни цени в сравнение с конкуренцията. Използването на технически решения, които автоматизират процесите в задната част и ефективното управление на системите за контрол на разходите, ни позволява да поддържаме нашите цени в съответствие с нашето предложение за стойност. Ние не правим компромис относно качеството на продуктите или опита. Качеството има значение. Това, което правим, отразява в наше име организацията и лицата, които работят по задания. Никога няма да компрометираме нашите стандарти за качество, тъй като смятаме, че нашата репутация е много важна. Ние се ангажираме да изпълним обещанието си. Неприкосновеността и самооценката са от значение.

Ние твърдо вярваме, че всеки човек е уникално ценно лице с мечти, неограничено ниво на талант и потенциал за успех и величие.

Моля, дайте ни възможност да участвате в пътуването си, за да постигнете своя потенциал и да изживеете мечтите си.

Местоположения

  • New York

    New York, Съединени Американски Щати

Въпроси