Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Citadel

The Citadel

The Citadel

Представление

The Citadel е забележителност в Чарлстън, Южна Каролина, която се отличава с образователната си репутация, както и с богатата си история. Основана през 1842 г., The Citadel има студентско тяло от около 2300 студенти, съставляващи Южнокаролинския корпус на кадетите. Други 1000 студенти посещават The Citadel Graduate College, гражданска вечерна и онлайн програма, която предлага дипломи и професионални степени, както и бакалавърски програми.

The Citadel е да обучава и развива кадетите и студентите, за да станат принципни лидери във всички сфери на живота, като насажда основните ценности на колежа в дисциплинирана и интелектуално предизвикателна среда.

122379_badge.PNG

За девет последователни години, U .s. Новини

The Citadel е акредитирана от Южната комисия на колежите и училищата по колежи за присъждане на бакалавър, магистър и специалист по образователни степени. Програмите за бакалавърска и магистърска степен на обучение на учители, обучение на съветници, обучение по грамотност и образователно лидерство са акредитирани от Националния съвет за акредитация на учителското образование (NCATE). Томи

Местоположения

  • Charleston

    Moultrie Street,171, 29409, Charleston

    Въпроси