Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Представление

Нашата история

The College for Adult Learning създадена като регистрирана организация за обучение (RTO) през 2009 г., и чрез нашата отдаденост на ориентирани към резултатите, практически решения за обучение с несравнима подкрепа и гъвкавост, ние направихме истинска промяна в хиляди животи през последните 10 години.

Бяхме основани от екип от отдадени висши ръководители от сектора на TAFE/University, вдъхновен от възрастни учащи се в цяла Австралия, отчаяни за подходящи курсове, специално обучение, възможности за практическо обучение, цялостна подкрепа, умения, готови за работа и реални резултати.

Защо да учите с CAL?

Как насочваме нашите ученици към успех

Нашата визия в The College for Adult Learning е съсредоточена върху създаването на реални резултати за учениците.

Ние се ангажираме да помагаме на студентите да постигнат целите си чрез специално разработени учебни пътешествия, ангажиращо и подходящо за индустрията съдържание на курса, допълнителни учебни ресурси и инструменти. Получавайте неограничено наставничество и подкрепа от опитни професионалисти.

Вярваме, че можем да направим разлика.

Имаме три ръководни принципа, които определят начина, по който предоставяме онлайн курсове по поръчка на студентите в CAL. Ученето с нас надхвърля само лист хартия. С курс CAL се вдъхновете да оформите своя собствен свят-получете безпрецедентна подкрепа, приложими в реалния живот умения и знания и се насладете на гъвкаво обучение.

Открийте какво ни отличава.

Курсове, предназначени за успех

Отделяме време за проучване и проектиране на нашите обучителни продукти за успех и гордо се специализираме в създаването на курсове, които индустрията изисква и бъдещите лидери - като вас - се нуждаят.

 • Създадени сме, за да помогнем на хората да направят промяна в кариерата си. Това означава предоставяне на съответна курсова работа, предназначена да развие умения, насочени към бъдещето, и да създаде реални резултати. Ние разработваме нашите курсове, за да имаме силен фокус на работното място, проектираме оценките си около практическите приложения на курсовата работа и приспособяваме съдържанието си към нуждите на конкретната индустрия. Това помага да се гарантира, че нашите курсове предоставят съответното съдържание и умения, необходими на днешното работно място и утрешните индустрии .
 • Нашето проучване на нуждите на съвременна работна сила установи, че работодателите търсят динамични лидери , а не само специалисти. Работодателите все повече търсят преносими умения за лидерство в екип и управление на проекти, за да гарантират, че имат ориентирана към бъдещето, динамична работна сила.
 • Бъдете уверени, че с CAL квалификация ще имате възможност не само да развиете съответните технически умения и знания, но и прехвърляемите умения, които правят успешен лидер.

Уникална програма за двойна диплома

Бъдете уверени, че с CAL квалификация ще имате възможност не само да развиете съответните технически умения и знания, но и прехвърляемите умения, които правят успешен лидер. Искаме да имате конкурентно предимство в кариерата си. Ето защо създадохме набор от интегрирани курсове за двойна диплома и двойна квалификация, за да предоставим по-търсени набори от умения.

Спестете си стотици часове учене

 • Спестете време и пари, като изберете интегрирана двойна диплома. Нашите курсове съчетават единиците от две отделни квалификации, за да създадат уникален пакет, който ви спестява стотици часове на обучение.

Уникални набори от умения, които да ви помогнат да се откроите от тълпата

 • Нашите звена са подбрани ръчно в консултация с лидерите в индустрията и са предназначени да създават холистични и ориентирани към бъдещето курсове. Намерете правилната комбинация, която да отговаря на вашите умения и кариерни стремежи.

Две национално признати квалификации

 • Ще завършите с две отделни квалификации след завършване на курса. Интегрирането на акредитирани курсове ви дава практически умения, уважавани във всички индустрии и прости Pathways за по -нататъшно образование.

Фокусирайте се върху нашите ученици по време на тяхното пътуване

Тук, в CAL, ние се ангажираме с успеха на нашите студенти - от записване до дипломиране и след това.

Всеки член на екипа на CAL е посветен да ви помогне да успеете в учебното си пътуване.

 • За разлика от TAFE, университети и големи RTO, няма да бъдете третирани като само номер в CAL . Нашият ангажимент към вас започва с отделяне на време за разбиране на вашите цели, предоставяне на персонализирани и гъвкави решения за обучение и се ръководи от страстни ментори и екипи за поддръжка.
 • Като индивид със собствен набор от обстоятелства, имате уникални нужди от обучение и нашата цел е да подкрепим вашето обучение по начин, който работи за вас. Ще персонализираме план за обучение и ще създадем Pathway да отговаря на вас и вашето преживяване. Без значение каква е целта ви в кариерата, ние ще ви помогнем да я постигнете.
 • Насладете се на несравнима подкрепа, когато имате нужда от нея. Ние разбираме, че всеки има различен стил на обучение и се нуждае от различни нива и видове подкрепа. Ние предлагаме няколко опции за поддръжка, като чат на живо с бърза реакция, насрочени индивидуални коучинг сесии с опитен обучаващ треньор, чекиране от приятелския екип за поддръжка и др.

Ненадмината поддръжка и гъвкавост

Когато учите с CAL, можете да бъдете сигурни, че ние се ангажираме да ви помогнем да постигнете целите си в кариерата. За разлика от нашите конкуренти, ние не начисляваме скъпи такси за RPL, трансфери на курсове или допълнително 6-месечно удължаване. Нашата цел е да ви подкрепяме по начина, от който се нуждаете, през целия ви учебен път и да ви помогнем да постигнете своята квалификация.

Без такси за RPL

 • Искаме да ви признаем за съществуващите ви знания и умения. Признаването за предварително обучение (RPL) е ефективен начин за вече компетентните специалисти да постигнат по -бързо квалификация. За разлика от други RTO, ние не начисляваме такса за кандидатстване за RPL или такса за единица за RPL.

Без такси за преводи или отсрочки

 • В CAL ще работим с вас, за да намерим Pathway който най -добре отговаря на вашите кариерни цели. Ето защо предлагаме нулеви такси за прехвърляне на курсове за нашите студенти. За да посрещнем натоварения живот на нашите студенти, ние предлагаме безплатно 90-дневно отлагане, а също така предлагаме едно безплатно 6-месечно удължаване.

30-дневна гаранция без риск

 • Убедени сме, че ще харесате курса си. Ако обаче установите, че курсът просто не е подходящ, можете да се оттеглите в рамките на първите 30 дни за пълно възстановяване на таксите за курса минус малка административна такса от $ 150. За разлика от други RTO, които предлагат само 14-дневни периоди за възстановяване, в CAL предлагаме 30 дни на нашите студенти.

Повторно записване и разширения

 • За да помогнем на нашите ученици да продължат учебното си пътуване, ние предлагаме безплатно 6-месечно удължаване, за да сме сигурни, че са в най-добрата позиция да завършат курса си. С удоволствие предлагаме и повторно записване. Никога няма да таксуваме пълната такса за повторно записване (някои такси се прилагат).

Истински резултати за вашата кариера

Ние се фокусираме върху осигуряването на реални резултати, а не само върху лист хартия.

 • Една от причините, поради които избираме ръчно нашите обучаващи се треньори, е, за да можем да гарантираме, че те имат опит и мислене, за да осигурят ценно наставничество за нашите студенти . Това надхвърля работата чрез оценка, това е възможност за учениците да говорят с някой, който е бил там и е направил това. Възможност да отхвърлите идеи от някого, да разберете по-задълбочено лидерството и практически съвети, които можете да използвате веднага.
 • Нашите обучаващи треньори не са само обучители, те са лидери в индустрията и ментори -и са достъпни за всички наши студенти, за да се запишат за индивидуална поддръжка.

Гаранция за реални резултати

Нашата гаранция за реални резултати е нашият ангажимент към вас и вашите кариерни цели, като гарантираме, че обучението ви ще ви донесе ползи в реалния свят.

Тази гаранция е част от текущата ни работа, за да ви подкрепим след учебното ви пътуване. Нашият екип, оценки и обратна връзка са фокусирани върху това да ви помогнат в кариерата ви, а не само да преминете курса си.

Местоположения

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Въпроси