© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

Представление

От 1915 г. The College Of Westchester (CW) се фокусира върху успеха в кариерата на своите студенти. Академичните програми на College of Westchester са внимателно разработени, за да осигурят най-желаните от работодателите умения и компетенции. Нашата среда в кампуса е изключително лична и нашите културни центрове обслужват студентите.

Факултетът на колеж в Уестчестър е избран въз основа на опит, пълномощия и грижовно отношение, за да донесе знания от реалния свят в класната стая. Технологиите на колежа и подобрените в мрежата инструменти за обучение дават на учениците навсякъде и по всяко време свързаност с курсове, преподаватели, съученици и услуги. The College Of Westchester предлага изключително преживяване, което може да доведе до постижения и успехи през целия живот.

The College Of Westchester завършва хора, които са завършили трансформационен и целенасочен образователен опит, водещ до кариера, която насърчава икономическия напредък. Като академично ориентиран към студентите, разнообразен в културно отношение колеж, Уестчестърският колеж се ангажира да осигури най-високото качество на обучение за всички ученици с кариерно и предприемаческо мислене чрез предоставянето на внимателно изградена и целенасочена учебна програма, с принос от регионални работодатели и други институционални заинтересовани страни. Колежът подкрепя и насърчава академичните постижения, кариерното развитие, професионалната почтеност, финансовата отговорност и доброто гражданство чрез отличителна и изключително лична учебна среда, водеща до възходяща икономическа мобилност.

Местоположения

  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Въпроси