Keystone logo
© The Economist
The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

Представление

От основаването си The Economist се утвърди като доверен източник за всички неща в бизнеса и политиката, като защитава информация, основана на факти и строгост.

Визията на The Economist за света, стила и философията го отличава. С международен фокус и обхват, той предоставя обективен анализ и оригинално прозрение, като същевременно остава непочтителен и независим.

Относно The Economist

Чрез своята глобална перспектива и уникален глас The Economist използва дигиталните технологии, за да предостави на читателите и публиката от цял свят надежден филтър за международни въпроси. С краткост, яснота, мнение и остроумие, The Economist дестилира това, което има значение в глобалния дневен ред и най-важното, какво да правим с него. Ето защо милиони четат The Economist всяка седмица, включително водещи световни политически и бизнес фигури.

Онлайн курсове на Economist

Обективността на мнението на Economist и оригиналността на прозрението са показани в предлагането на курса, което ще предостави на участниците знанията да се ориентират в въздействието на глобалните проблеми в техния контекст. Използвайки своята уникална глобална перспектива, The Economist е в състояние да създаде образователно съдържание, което предоставя концептуални инструменти за ефективно планиране на глобалната промяна.

Защо да учите онлайн с The Economist

Икономистът и GetSmarter са събрали голямо разнообразие от бележки, инфографики, анимации, видеоклипове и казуси, за да съчетаят теоретични и практически знания. Гост -лектори включват старши редактори от The Economist по техните специализирани теми и световни лидери в своите области. Практическите учения ще бъдат обогатени чрез дискусии в малки и големи групи, а задачите са предназначени да ангажират и предизвикват участници от цял свят. Начертавайки уместност и последици за отделните организации и роли, курсът добавя постоянна стойност към бизнес и професионалния живот на всеки участник.

контакт

+1 847 440 3906
[email protected]

Местоположения

  • London

    John Adam Street,1-11, WC2N 6HT, London

    Въпроси