Keystone logo
The Economist - Executive Education Международни отношения: Курс на Китай, САЩ и бъдещето на геополитиката
The Economist - Executive Education

Международни отношения: Курс на Китай, САЩ и бъдещето на геополитиката

Online

6 Weeks

Английски език

Задочно обучение

USD 1923

Дистанционно обучение

Представление

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Спечелете изключителна глобална перспектива със специалисти от The Economist.

Промяна в международната политика е в ход, тъй като съперничеството между САЩ и Китай се засилва. Наред с това състезание, състоянието на климата, нивата на миграция и застаряването на населението са загрижени за световните лидери.

Новият глобален ред: Как политиката, бизнеса и технологиите се променят е кратък онлайн курс от The Economist. Той е предназначен да ви предостави уникална комбинация от концептуално и практическо разбиране на глобалната политика и нейното въздействие. Този шестседмичен курс ви отвежда на пътешествие през основните играчи във властта, техните политически стратегии, икономически цели и взаимоотношения, важни събития, ролята на технологиите и размаха на глобалните тенденции навсякъде. Ще получите по-добро разбиране за това как вашата организация може да бъде засегната и как трябва да реагирате на възникващи промени.

Насладете се на безплатен тримесечен дигитален абонамент с този образователен курс за ръководители от The Economist. Прочетете статии в Economist.com, слушайте седмичното издание, гледайте видеоклипове, разглеждайте бюлетини, потопете се в нашите подкасти и приложения или се присъединете към нас на ексклузивни събития.


Този курс е сертифициран от Службата за сертифициране на CPD на Обединеното кралство и може да е приложим за лица, които са членове или са свързани с професионални организации, базирани в Обединеното кралство. Курсът има приблизително 50 часа обучение.

Забележка: ако учениците желаят да заявят CPD дейност, тежестта е върху тях. Economist и GetSmarter не поемат отговорност и не могат да бъдат държани отговорни за искането или валидирането на часове или точки.

Относно сертификата

Преценете уместността на промяната на динамиката на глобалната власт върху вашия бизнес и личен контекст и спечелете официален сертификат за завършеност от The Economist.

Оценяването е непрекъснато и се основава на поредица от практически задачи, изпълнени онлайн. За да ви бъде издаден сертификат, ще трябва да отговаряте на изискванията, посочени в наръчника за курса. Наръчникът ще ви бъде предоставен веднага щом започнете курса.

Вашият сертификат ще бъде издаден на вашето официално име и ще ви бъде изпратен при успешно завършване на курса, съгласно посочените изисквания.

Защо да изберете GetSmarter?

GetSmarter, задвижван от 2U, е експерт по онлайн обучение с над 10 години опит в разработването на първокласни онлайн кратки курсове от водещите световни университети и институции. Ние сме задвижвани от 2U, за да ви подкрепим в отключването на вашия потенциал чрез променящо живота учене с потапящо и интензивно изживяване.

Ние предоставяме водени от пазара курсове, които оборудват работещите професионалисти с експертния опит, необходим за повишаване на уменията, преквалификация или стартиране на напълно нова кариера. Чрез базиран на данни подход ние анализираме изискванията за бъдещи умения и гарантираме, че всички курсове отговарят на тази нужда. Ние гарантираме, че водещите университети и институции са вашите експертни водачи, а нашите хора, технологии и ресурси са вашият двигател – заедно ние захранваме повече от просто образование, ние захранваме вашия потенциал.

Идеални студенти

Резултат от програмата

Учебен план

Такса за обучение по програмата

съоръжения

Препоръки на учениците

За училището

Въпроси