Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

Представление

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

Чрез научни изследвания, образование и клинични услуги, The Family Institute at Northwestern University е една от водещите в страната организации за поведенческо здраве, базирани на взаимоотношения, ангажирани да укрепват и лекуват деца и юноши, двойки, семейства и индивиди.

Нашата мисия и подход

Ние сме дълбоко отдадени на укрепването и излекуването на цялата семейна система, като събираме правилните партньори, които да подкрепят деца, възрастни, двойки и семейства през целия живот. Като изследователи, преподаватели и терапевти, ние работим с нашите клиенти и партньори, за да видим промяна .

„Институтът за семейството определя семейството по начина, по който вие дефинирате семейството.

Ние адаптираме лечението според уникалните нужди и цели на клиента. Зад всеки клиницист в The Family Institute стои съвместен екип от над 70 клиницисти, които участват в непрекъснато обучение, консултации, споделяне на информация и предоставяне на ефективни препоръки.

Нашето партньорство със Северозападния университет

Преподаватели от 1965 г., Семейният институт, в сътрудничество с Висшето училище на Северозападния университет и Изследователската служба, помещава Центъра за приложни психологически и семейни изследвания. Нашето дългогодишно партньорство със Северозападния университет ни нарежда сред най-добрите базирани на взаимоотношения поведенчески здравни образователни и изследователски програми в страната.

Местоположения

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, Съединени Американски Щати

   Въпроси