Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Graduate School of Management at UC Davis

The Graduate School of Management at UC Davis

The Graduate School of Management at UC Davis

Представление

Калифорнийският университет в Дейвис е основан през 1908 г., за да обслужва щата Калифорния. Ние го правим и винаги ще го правим.

И днес семето, посято преди години, се е превърнало в един от най-добрите университети в света. Нашите талантливи студенти са по-склонни да си сътрудничат, отколкото да се конкурират. Този приятелски подход е довел до невероятно богата университетска общност, която превръща големите идеи в реални решения.

UC Davis е изследователски университет от първо ниво. Няколко от програмите ни са сред най-добрите в страната и са такива от десетилетия. Надяваме се, че ще ни помогнете да продължим това наследство и да решим някои от най-големите предизвикателства в света. Калифорнийският университет в Дейвис е високо оценен в страната и в света според влиятелни издания за университетски класации като U.S. News & World Report (национална и глобална), QS World University Rankings, Times Higher Education World University Rankings и The Princeton Review.

The Wall Street Journal призна UC Davis като петият най-добър държавен университет в Съединените щати в своята 2022 Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings.

Акредитации

Акредитирано по AACSB

Местоположения

  • Davis

    540 Alumni Ln, 95616, Davis

    Програми

    Въпроси