The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

Представление

Лондонският институт по банкиране и финанси (LIBF) е уважавано име в британското образование повече от 140 години. Ние предлагаме бакалавърски и следдипломни курсове за британски и чуждестранни студенти на задочна и редовна база. Като по-малък, специализиран университетски колеж с експертен факултет, ние сме в идеалната позиция да ви помогнем по пътя на вашата кариера – помогнали сме на хиляди студенти по целия свят да направят точно това.

Нашите курсове предоставят уменията, от които се нуждаете за кариера в бизнеса, управлението, науката за данни и финансите със силен акцент върху практическите умения, взети от ситуации в реалния живот.

Какво е дистанционно обучение?

Дистанционното обучение позволява на международни и базирани в Обединеното кралство студенти да учат за степен LIBF гъвкаво и онлайн. Ученето със собствено темпо позволява на студентите да комбинират обучението си с работа на пълен работен ден или други ангажименти.

Защо да уча в LIBF?

Имаме репутация на отлично преподаване, което отговаря на практическите нужди на финансовия сектор и работещите в него. Когато учите при нас, ще се учите от академици, които са се радвали на успешни кариери в банкирането и финансите – лидери в индустрията, които ще споделят своя опит с вас, за да обогатят обучението ви. И когато се присъедините към LIBF, вие се присъединявате към глобална общност от професионалисти и възпитаници. Тази мрежа може да ви помогне в подкрепа на всеки етап от вашата кариера.

LIBF е регистриран доставчик на висше образование в Службата за студенти. За нашите курсове за дистанционно обучение ние работим с партньор, който носи със себе си 20 години опит и опит в онлайн обучението – Международният университет за приложни науки (IU).

Каква е историята на LIBF?

През 1879 г. не е имало квалификация за банковите работници и много малко възможности за напредък. Обединени от необходимостта от професионално признание за техните умения и опит, малка група банкови специалисти създават първия Институт на банкерите в Англия и Уелс, който по-късно става LIBF.

Днес LIBF предоставя на студентите по целия свят всичко необходимо, за да учат гъвкаво онлайн, навсякъде, и е единствената професионална организация в света с правомощия за присъждане на преподавателски степени. Имаме глобална общност от студенти и възпитаници, обхващащи над 120 държави.

LIBF курсове за дистанционно обучение

Предлагаме пет курса за дистанционно обучение – три на бакалавърско ниво, един магистър и MBA. Таксите се разпределят за избраната от вас продължителност на обучението и са еднакви общо независимо дали учите редовно или задочно.

Бакалавърски курсове

  • Бакалавърска степен по международен мениджмънт с финанси (обща цена £20,850 или £6,935 на година на пълен работен ден)
  • Бакалавърска степен по бизнес администрация с финанси (обща цена £20,850 или £6,935 на година на пълен работен ден)
  • Бакалавърска степен по наука за данни с финанси (обща цена £20,850 или £6,935 на година на пълно работно време)

Следдипломни курсове

  • Магистър по управление с банкиране и финанси (обща цена £9,750)
  • MBA с финанси (обща цена £10 250)

Продължителност на курсовете

Студентите могат да вземат нашите курсове за дистанционно обучение на пълна или задочна база.

Докато периодът на обучение за бакалавърска степен е три години, има две гъвкави опции за непълно работно време с продължителност четири или шест години. По същия начин периодът на редовно обучение за нашите магистърски и MBA следдипломни степени е 18 месеца, но можете да ги вземете на непълен работен ден в продължение на четири години.

Перспективи за кариера

Нашите курсове предоставят на нашите студенти широк набор от умения, от които се нуждаят за кариера в бизнеса и финансите. Много от нашите студенти продължават да завършват стажантски програми или се присъединяват към една от „Големите четири“ счетоводни и консултантски фирми (PwC, KPMG, EY и Deloitte). Зрелите студенти откриват, че техните нови умения и квалификации отварят нови възможности за кариера или им позволяват да издигнат собствените си бизнес начинания на следващото ниво.

Услуги за студенти и специализанти

В LIBF вярваме в предоставянето на постоянна подкрепа на нашите студенти. Дори преди да се присъедините към нас, нашият помощен персонал ще бъде на разположение, за да ви помогне с вашето кандидатстване, записване и други административни процеси. Ако имате нужда от съвет относно управлението на обучението и подготовката за изпити, можете да говорите с вашия личен съветник по обучение по всяко време. И нашият екип за кариери и заетост ще продължи да съветва студентите до три години след завършването им.

Местоположения

Местоположения
  • Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

Въпроси