Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

Представление

Холивуд е нашата история

Почти 100 години след посвещението на булевард Сънсет, училището за филми на Лос Анджелис отвори врати. В една история, която включва емблематични моменти, от създаването на Алеята на славата до знака на Холивуд, ние сме нова глава. Залезът се превърна от път за добитък в началото на века до световно известния булевард, където днес се намира нашия кампус.

Където всичко започна

RCA Studio B

Нашата фондация е изградена върху богата история на холивудските забавления - буквално. Нашата сграда, разположена на 6363 Sunset Boulevard, първоначално е била историческата сграда на RCA, звукозаписно студио, което е било използвано от легендарни музикални артисти като Елвис Пресли, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Хенри Манчини и др. врати на 21 април 1964 г., през 1970-те.

Denise Jans / Unsplash

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpg

Нашата мисия е вашето образование

Да растеме заедно

Когато отворихме LAFS, нашата цел беше да създадем училище, в което настоящите професионалисти в бранша да споделят своите знания с ново поколение режисьори, но това беше само началото.

През 2009 г. въведохме асоциирана степен по компютърна анимация, като значително разширихме предлаганите образователни предложения. През 2012 г. представихме първата си бакалавърска програма с Развлекателен бизнес. Нашият растеж продължава дори и сега, тъй като изграждаме здрави онлайн степени в графичния дизайн и цифровото кино, само за да назовем само няколко. Изминали сме дълъг път, но пътуването е възнаграждаващо и вълнуващо и далеч не е свършило.

Онлайн степени

Нашите вълнуващи онлайн бакалавърски и асоциирани образователни програми се доставят 100% онлайн чрез нашата изключителна система за управление на обучението.

Цифрово кино - онлайн

Бакалавърска програма

Нашите ученици изучават целия обхват на производството. Нашата програма ви подготвя да притежавате естетически ценности, критично мислене, решаване на проблеми и аналитични умения, необходими, за да ви помогне да преследвате дълга и продуктивна кариера в развлекателната индустрия.

Развлекателен бизнес - онлайн

Бакалавърска програма

Професионалистите в сферата на развлекателния бизнес са движещата сила за успеха на всеки филм, концерт, албум, спортен екип и изпълнител. С нашата онлайн програма ще научите как да развивате творческите идеи, необходими за стартирането и популяризирането на развлекателни марки.

Графичен дизайн - онлайн

Бакалавърска програма

Нашата програма ви подготвя да станете визуален иноватор. Научете как да концептуализирате идеи, да създавате завладяващи визуализации и да предавате съобщения чрез фотография, графики за движение, печат, уеб и опит.

Музикална продукция - онлайн

Сътрудник по програма за научна степен

Научете какво е необходимо за превръщането на песен от концепция в добре продуциран и успешен запис. Нашата онлайн програма се фокусира върху три области на обучение: композиция, продукция и бизнес страна на управлението на музиката.

Анимация - онлайн

Бакалавърска програма

Изградете нови светове с уменията, които ще научите от нашата онлайн компютърна анимационна програма. Ще развиете своя индивидуален художествен стил, докато изучавате същия софтуер и техники, които професионалистите използват за създаване на графики за филми, телевизия, игри и др.

Сънсет булевард

Хронология

1904

Дълги 22 мили и след старата пътека за добитък, булевард Сънсет е бил посветен през май 1904 г. Сънсет може би е било неговото име, но великото откриване на булеварда беше зората на нова епоха в историята на Лос Анджелис, като парад на автомобили, кон. извадени вагони и електрически вагони, натъпкани по пътя, който сега свързваше центъра на града с тогава независимия град Холивуд.

1923

Разположен е на планината Лий с 45-футови писма, Hollywood Sign първоначално е създаден през 1923 г. като реклама за местно жилищно строителство, наречено “Hollywoodland”. През 1949 г. Холивудската търговска камара постановява, че „Земята” трябва да бъде премахната, като се посочва „Холивуд”, за да се отрази цялата област, а не само развитието.

1929

Първата презентация на Оскарите се проведе на 16 май 1929 г. в хотел Холивуд Рузвелт с аудитория от 270 души. Цената за билет за гост на церемонията беше само $ 5, а първата Оскар беше връчена на Емил Янингс за най-добър актьор за неговите изпълнения в Последната команда и Пътя на цялата плът.

1958

Състои се от над 2300 звезди, алеята на славата се движи 1,3 мили от Гауър до Ла Бреа. В началото на 50-те години президентът на Холивудската търговска камара, Е. М. Стюарт, предложи „Уолк“ като средство за „… поддържане на славата на общност, чието име означава блясък и вълнение в четирите краища на света“. Строителството започна през 1958 година.

1911

27 октомври, 1911, компанията Нестър Филм е открила първото филмово студио, разположено в Холивуд, като е наело сградата на таблата Blondeau на ъгъла на Sunset and Gower за 40 долара на месец. Първата сцена на филма е построена зад механата.

1927

Китайският театър на Грауман е открит на 18-ти май 1927 г. Първият мокър циментен отпечатък и подпис са от строителния бригадир Жан Клоснер, който е подписал творбата си от десния плакат.

1942

Основана на 4 юни 1942 г., Capitol Records е първият лейбъл в Западен бряг в САЩ. През 1956 г., на запад от Холивуд и Вине, се отваря кабината на Capitol Records. Дизайнът на сградата се базира на чертежи на Лу Найдорф, които са завършили училище, и това е съвпадение, че прилича на купчина записи на грамофон.

1999

Почти 100 години след посвещението на булевард Сънсет, историческата сграда RCA на 6363 Sunset, използвана от Елвис и "Ролинг Стоунс", става филмовото училище в Лос Анджелис. През май 1999 г. Оливър Стоун води церемонията по откриването и започва нашата роля в златното наследство на Холивуд.

Местоположения

  • Los Angeles

    6363 SUNSET BOULEVARD, , Los Angeles

Въпроси