Keystone logo
The Los Angeles Film School Online Бакалавър по анимация, концентрация на визуални ефекти
The Los Angeles Film School Online

Бакалавър по анимация, концентрация на визуални ефекти

Los Angeles, Съединени Американски Щати

36 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

USD 54 000 / per year *

Дистанционно обучение

* Обща такса за обучение. Могат да се прилагат допълнителни такси.

Представление

Днешната развлекателна индустрия се нуждае от артисти на всеки етап от производството. Нашата програма за визуални ефекти ви превежда през целия производствен канал, от разказната картина, скициране и моделиране до анимация на герои, специални ефекти и окончателно композиране. Готови ли сте да извадите изкуството си на екрана?

Програмата за бакалавърска степен по анимация е 120 семестърова програма за кредитни часове, която се доставя 100% онлайн чрез нашата уникална система за управление на обучението (LMS) - сигурна уеб-базирана платформа, която използва съвременни мултимедийни технологии и е достъпна 24 часа в денонощието. Интернетът. Онлайн студентите използват тази система, за да преглеждат видео съдържание, да получават и изпращат проектна работа и задачи, да вземат тестове и викторини, да комуникират с инструктори и съученици, както и да оценяват класовете и хода на курса. Нашата онлайн учебна среда използва комбинация от интерактивни и уеб-базирани медии за създаване на разнообразни учебни материали в подкрепа на динамични, самостоятелни и съвместни обучителни дейности. Тези дейности могат да предоставят на учениците по-разнообразни възможности за обучение и да насърчават по-смислено сътрудничество между ученици и инструктори.

Рикардо Роча / Отнемари

So this was shot in the middle of the night, on an old pier in which only a few people use for fishing with a rod. This pier is located in the city of Almada, and the city on the backgroud is Lisboa.

Какво да очаквам

Нашата онлайн степен на анимация с концентрация във визуални ефекти започва с основите на компютърно генерираното изкуство. Ще научите художествените концепции зад анимацията, рисуването и други традиционни форми на изразяване, докато работите с едни и същи инструменти, използвани от аниматорите на индустрията за създаване на завършен продукт. Учениците развиват същите компютърно анимирани елементи, наблюдавани във филми, телевизия, реклами и др.

  • Нашата бакалавърска програма по анимация е 120 кредитни часа и 36 месеца.
  • Всеки клас се доставя 100% онлайн чрез нашата уникална система за управление на обучението (LMS).
  • Курсовете включват Storyboarding

Как работи

Нашата степенна програма се доставя 100% онлайн чрез нашата система за управление на обучението, сигурна уеб-базирана мултимедийна платформа, която е достъпна 24 часа в денонощието.

Филмовото училище в Лос Анджелис - онлайн обучение от филмовото училище в Лос Анджелис на Vimeo.

Gear и софтуер

Творческите хора се нуждаят от творчески инструменти. Като дигитален аниматор, вашият компютър става вашето платно, палитра и четка "всичко в едно". Като студент ще получите TechKit, който включва вашият мощен лаптоп, натоварен с избрани софтуерни продукти. *

* Специфични типове предавка и информация за съоръженията подлежат на промяна без предизвестие.

Цели

Бакалавърът по анимация с концентрация в областта на околната среда и дизайна на символите е предназначен да предостави на студентите познания и разбиране на 3-D моделиране, материали, текстури, тръбопроводи и интеграция, проектиране и разработване както на герои, така и на среди за филми и игри в индустрията за компютърна анимация. Научените знания ще подготвят студентите за позиции на първо ниво в компютърната анимация и игралните индустрии като моделиране на символи, околна среда и артисти за развитие. Освен силната 3-D компютърна графика, студентите ще изградят и други умения в периферните медии и пълни дигитални курсове, които ще подобрят възможностите им в свързани области. В допълнение към техническите умения и творческото развитие, учебната програма помага на учениците да развият критично мислене, решаване на проблеми и аналитични умения, които допринасят за ученето на живота и предоставят инструменти, които ще спомогнат за поддържането на дълга и продуктивна професионална кариера в компютърната анимация и развлеченията и медиите. индустрия.

За училището

Въпроси