The Natural Health Academy Диплома по естествено здравословно хранене
The Natural Health Academy

Диплома по естествено здравословно хранене

Online

12 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

В края на този курс ще имате ясно разбиране колко важна е вашата диета, кое е най-доброто гориво за влагане в тялото ви и как можете да помогнете на други хора да намерят пътя си обратно към Perfect Health.

NHN е най-изчерпателният, базиран на растения дипломен курс в света, който ви позволява да учите в уюта на дома си със студенти от цял свят.

Този интензивен курс съдържа най-актуалната хранителна информация, която е внимателно подбрана и съставена от Мери-Ан Шиърър и нейния екип през последните 30 години.

Той се подкрепя от изследвания от независими, рецензирани научни списания, които правят както практични, така и научно строги.

В края на този курс ще имате отговори на всички свои здравни въпроси по начин, който е достъпен, задълбочен и научен. Курсът се съчетава с най-новите хранителни изследвания с практически казуси, стабилна хранителна рамка и е проектиран да бъде опит и практичен.

Курсът NHN се състои от 17 мултимедийни урока - писмени, аудио, визуални и практически (с над 650 страници уникални исторически и актуални изследвания), които ще ви позволят да издигнете здравето и живота си на съвсем ново ниво! Не се превръщайте в статистика. Научете как да поемете отговорност за здравето си, за да избегнете многото дегенеративни заболявания и проблеми с психичното здраве, които измъчват нашето общество. Най-добрите хранителни биохимици, лекари, сърдечни специалисти, материали за специалисти по рак и диабет са част от курса. Повечето необходими учебници за четене и учебници са във формат за изтегляне.

Това е вечнозелен курс и като такъв може да започне по всяко време на годината. Курсът също е изграден по такъв начин, че студентите да могат бързо да преминат от необходимите основи на хранителната наука към по-практически приложения. Материалът е ясен и изчерпателен, използвайки най-новите хранителни науки, учебни бележки, библиография и включва онлайн форуми, поддръжка по имейл и Facebook и актуализации на бюлетини.

В знак на признание за вашите усилия и след приключване на всички задания, отговарящи на необходимите 80% успеваемост, успешните кандидати ще получат диплома, издадена от Международната академия за природно здраве.

Курсът се преподава чрез комбинация от бележки и практически задачи, достъпни на портала на Академията. По време на курса студентите се насърчават да играят активна роля чрез критична оценка на обхванатия материал и като го свързват със собствения си опит.

Вашите проучвания биха увеличили съществуващите доходи, ако сте в сфера, свързана със здравето или на дребно. Можете да приложите принципите към бизнес, свързан със здравето, като магазин за здравословни храни, кетъринг компания, ресторант, училище или всеки бизнес, който се занимава с хора от всички възрасти.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Магистърска степен по хранене при физическа активност и спорт онлайн
  • Online Spain
  • Valencia, Испания
  • + 1 Още
 • Онлайн магистърска степен по клинично хранене
  • Online Spain
  • Villaviciosa de Odón, Испания
 • Master in Geriatric Nutrition
  • Valladolid, Испания