Keystone logo
© BIMM University
The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

Представление

Нашата история

The Open College of the Arts е основана през 1987 г. от Майкъл Йънг, лорд Йънг от Дартингтън, движеща сила зад редица граждански и образователни инициативи като Асоциацията на потребителите, Националния колеж за разширяване и Отворения университет.

Първоначалната визия на Йънг беше да предложи на широката общественост шанса да вземе висококачествени курсове по изкуства чрез дистанционно обучение без предварително квалифициране или ограничения. Той вижда ОКА като средство за трансформиране на живота на хората, като им дава възможност и умения да изразяват творческите си таланти под ръководството на професионални художници. Ние все още живеем според тези ценности.

Днес ОКА е процъфтяваща образователна благотворителна организация, чиято благотворителна цел е да разшири участието си в обучението по изкуства. Над 2000 студенти всяка година изучават курсове по творческо и визуално изкуство и степени чрез открито обучение с нас. Стратегията на OCA се определя от Съвет на настоятелите. Централните ни офиси се намират на мястото на бивша кауза в Барнсли, Южен Йоркшир и всички наши учители работят от домовете си или от студиата.

OCA е част от Университета за творческо изкуство

Университетът за творческо изкуство (UCA) е един от водещите специализирани университети в Обединеното кралство, предлагащ разнообразни курсове по изкуство, архитектура, комуникации, дизайн и медии в пет университета в Югоизточна Англия. Завършилите включват Зандра Роудс, Карън Миллен и Трейси Емин.На 1 ноември 2016 The Open College of the Arts стана част от Университета за творческо изкуство. Това сливане се основава на близки работни отношения, създадени през 2010 г.

Студентската асоциация (OCASA)

Когато се записвате, ставате част от Студентската асоциация на OCA (OCASA), която действа като глас на студентите. Колежът взема студентското представителство сериозно. Председателят на OCASA присъства на нашите заседания на борда, така че гласът на студента се чува на най-високо ниво.

Местоположения

  • Barnsley

    Redbrook Business Park Wilthorpe Road, S71 1ET, Barnsley

Въпроси