Keystone logo
The Poynter Institute

The Poynter Institute

The Poynter Institute

Представление

The Poynter Institute е световен лидер в журналистиката. Това е водещият световен инструктор, новатор, организатор и ресурс за всеки, който се стреми да ангажира и информира гражданите.

Poynter защитава свободата на изразяване, гражданския диалог и убедителната журналистика, която помага на гражданите да участват в здрави демокрации. Ние подготвяме журналисти по целия свят да държат отговорни влиятелни хора и да популяризират честна информация на пазара на идеи.

Poynter е вдъхновяващо и практично място, свързващо разнообразните журналистически занаяти с висшата му мисия и цел. От индивидуален коучинг и интензивни практически семинари до интерактивни онлайн курсове и медийно отчитане, Poynter помага на журналистите да изострят уменията си и да издигнат разказа на истории през цялата си кариера.

Събираме преподаватели от Poynter и експерти от бранша, за да изследваме пресечната точка на журналистиката, технологиите и обществения интерес.

От персонализиран коучинг и практически семинари до интерактивни онлайн курсове, обучението по Poynter е предназначено да изостри вашите умения, да издигне кариерата ви и да запали въображението ви. Водени от нашите преподаватели и най-добрите умове в индустрията и най-опитните журналисти и преподаватели, опитът на Poynter ви свързва с квалифицирани учители и с други студенти на занаята.

Ние учим тези, които управляват, редактират, продуцират, програмират, докладват, пишат, правят блогове, фотографират и проектират, независимо дали принадлежат към новинарски организации или работят като независими предприемачи. Ние учим тези, които преподават и ученици в средното училище, гимназията и колежа - утрешните журналисти. И ние преподаваме на обществеността, като им помагаме да разберат по-добре как се произвежда журналистиката и как сами да разберат дали е достоверна.

Местоположения

  • Saint Petersburg

    3rd Street South,801, 33701, Saint Petersburg

    Въпроси