The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Представление

The University of Edinburgh е константа в нашия сложен, бързо променящ се свят повече от 400 години.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" Студент в <span translate= "no">Единбургският университет " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743, c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json=" {"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""} " />Както показват трайните последици от пандемията Covid-19, обществото е изправено пред значителни предизвикателства. Като водещ световен университет, ние сме уверени, че образованието ще играе жизненоважна роля за решаването на тези проблеми и се наслаждаваме на нашата споделена отговорност да отговорим на тях.

Това е нещо, което нашата общност винаги е правила. Заедно разширихме дълбочината на човешкото познание и подобрихме живота на обикновените хора.

Изследванията, проведени тук, доведоха до откриването на анестезията с хлороформ, частицата Хигс бозон и ин витро оплождането. Нашите академици, студенти и възпитаници откриха въглеродния диоксид, ръководиха шотландското Просвещение, поставяйки основите на съвременната мисъл, разработиха генетично модифицирана ваксина срещу хепатит В и идентифицираха коронавируса SARS.

Ние отдавна се радваме на дух на иновации и сътрудничество и продължаваме да го правим днес. Гордо сме отворени за всички, обединявайки хора с нови възгледи и перспективи в международна общност, която установява столицата на данните в Европа, справяйки се с изменението на климата и проправяйки пътя за нови лечения за безплодие. Нашите учени търсят лекове за рак, преназначават лекарства, за да подобрят лечението на коронавируса Covid-19 и допринесоха за глобалното търсене на ваксина.

Заедно сме отворени към света днес, за да можем да влияем на света утре.

Визови изисквания

Класации

Местоположения

  • Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

Въпроси