Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

Представление

Онлайн програмите и курсовете на UNC-Chapel Hill предоставят предимствата на общественото образование в Каролина на ангажираните граждани, професионалисти и лидери по целия свят. Нашата цел е да предоставим на всички равен достъп до академичен и професионален успех – независимо от вашето местоположение, раса, опит, мироглед, способности или идентичност.

Предлагани чрез няколко професионални училища, центрове и институти, онлайн програмите и учебните планове на UNC-Chapel Hill ви помагат да превърнете вашите академични и професионални интереси в обогатяващ опит на всеки етап от вашата кариера.

Защо да изберете UNC-Chapel Hill Online?

UNC-Chapel Hill е световен лидер, известен със своето иновативно обучение и новаторски изследвания. Като най-старият държавен университет в Съединените щати, Каролина изигра основна роля в изграждането на по-силна, по-диверсифицирана икономика за хората от Северна Каролина и извън нея.

Онлайн обучението на UNC е проектирано така, че независимо къде живеете, можете да очаквате несравними образователни възможности и култура на интердисциплинарно сътрудничество, която обединява общността на Tar Heel.

Местоположения

  • Chapel Hill

    Chapel Hill, Съединени Американски Щати

    Въпроси