Keystone logo
The University of Scranton Online Сертификат за бизнес анализ
The University of Scranton Online

Сертификат за бизнес анализ

Scranton, Съединени Американски Щати

8 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

Онлайн сертификатът за дипломиран специалист по бизнес анализи от Университета в Скрантън предоставя фундаменталните знания и технологични умения, необходими за започване на кариера в бързо развиваща се област. Независимо дали се стремите да влезете в областта на бизнес анализите или сте готови да напреднете в кариерата си с търсени аналитични умения, тази програма може да ви помогне да постигнете професионални цели и да се подготвите за възможности за кариерно развитие за осем месеца с редовно обучение.

Програмата за сертифициране използва иновативна учебна програма и изисква завършване на четири курса, включително два избираеми, въз основа на вашите професионални интереси. Изберете от курсове, които изследват управлението на бази данни, бизнес прогнозирането, визуализацията на данни и др. Курсовете се преподават от висококвалифицирани преподаватели, подготвени да инструктират и съветват студентите през различни фази от тяхната кариера. Ангажирани с вашия успех като студент и като експерт по бизнес анализи след дипломирането, преподавателите предоставят персонализираното внимание, необходимо за изграждане на основни умения и постигане на вашите цели.

Когато завършите, ще имате възможност да прехвърлите кредитите си в онлайн програмата за университетски магистър по бизнес анализи, плюс акредитивните данни, за да преследвате силно търсени позиции като бизнес анализатор, анализатор на пазарни изследвания или учен по компютърни и информационни изследвания.

За училището

Въпроси