Keystone logo
The University of Southern Mississippi Online

The University of Southern Mississippi Online

The University of Southern Mississippi Online

Представление

Със студенти, записани от всички 50 държави и от много други страни по света, Университетът в Южен Мисисипи привлича разнообразна студентска популация за нашите онлайн степени. Нашите ученици имат широк спектър от произход, но всички имат обща цел: своето образование.

Решаването на идеалния онлайн колеж може да бъде предизвикателство, но Университетът на Южен Мисисипи го прави по-лесно. Нашето обучение на достъпни цени ви позволява да се концентрирате повече върху образованието си; не как да платя за това. Нашите онлайн курсове се преподават от същите инструктори като нашите курсове за лице, така че можете да бъдете спокойни, знаейки, че получавате същото образование по вашия график. Висококачественото образование, комбинирано с нашето достъпно онлайн обучение в колежа, прави всяка онлайн степен от Онлайн в Южна Мис страхотна стойност!

Открийте разнообразието от онлайн програми за бакалавърска и магистърска степен в Южна Мис. Независимо дали търсите онлайн колеж, който да ви партнира, докато завършва бакалавърска или магистърска степен, Университетът на Южен Мисисипи предлага удобна, гъвкава платформа за обучение което ви позволява да завършите онлайн степента, която искате.

Местоположения

  • Hattiesburg

    College Drive,118, 39406, Hattiesburg

    Въпроси