© Eva Dang
The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

Представление

Колеж по управление на договори в Обединеното кралство е водещ онлайн колеж по посещаване на инженерни, строителни, мениджмънт, английски, и обучение и курсове по КПД.

Като глобална организация предоставя онлайн курсове за онлайн посещения на студенти от цял ​​свят. Той предлага курсове за напреднали дипломи, курсове за професионална практика, курсове за професионално обучение и обучение за строителната индустрия за професионалисти от бъдещето, които ще постигнат ярки кариери и ще станат енергични световни лидери в строителната индустрия. В допълнение, той предлага ефективна програма за английски език, наречена NESOL, която доставя роден език за говорители на други езици.

Курсът за онлайн посещения означава, че не е задължително да напускате работното си място, не е задължително да напускате дома и семейството си. Ще присъствате на живо онлайн лекции и уроци от вашия дом или нашите центрове за чужбина. Колежът предлага чудесна възможност да научи стандартно британско образование на достъпна такса за курс. Ще се почувствате така, сякаш се намирате в учебна среда с курсове за онлайн посещения.

Колежът се гордее със създаването на договор и търговско управление Курсовете и постиженията му чрез добавена стойност и стандартни курсове. Качеството и стойността на курсовете са отразени в успеха на своите възпитаници, които са водещи на пазара на труда.

Може да имате затруднения при избора на подходящия курс, който отговаря на вашите нужди и интереси, а колегията има местни кариерни консултанти или центрове в Южна и Източна Азия и Близкия изток, за да им помогне. Колежът планира да разшири своите кариерни консултиране услуги за Русия и Южна Америка и в бъдеще, както добре. Съветниците кариерите са тук, за да ви напътства и да ви помогне да изберете курса, който най-добре отговаря на вашите интереси и стремежи за кариера.

Колегията на Договор за управление предлага призната квалификация и набор от умения, а това може да отвори вратата за бъдещи възможности и напредък в кариерата.

Преподаване и учене

Стратегиите за преподаване и учене за всеки предмет са изведени от резултатите от курса. Методите за съвместно използване на онлайн аудитории се използват за постигане на целите на програмата, включително онлайн лекции, бележки за курсовете, уроци, упражнения, групови дискусии, обратна връзка за представяне на студентите и онлайн презентации.

Моделът за онлайн посещаемост, който насърчава сътрудничеството в интерактивна среда за обучение, се фокусира традиционно върху предоставянето на съдържание и комуникацията, заедно с акцента върху света на технологиите.

Различни ресурси за онлайн обучение са разработени за подпомагане на независимото обучение. Бележките по лекциите, списъците за четене, заданията и уроците за уроци са в основата на самостоятелното онлайн обучение. От студентите се очаква да четат подробно. Четенето може да се използва за задълбочено проучване на конкретни теми, проучване на различни гледни точки, разработване на въпроси и идентифициране на възможни отговори. Груповата работа е разработена така, че учениците да се учат да организират и структурират колективните или кооперативните работни процеси.

Студентите също така се насърчават да посещават онлайн лекции, които улесняват аудио и видео взаимодействието между преподаватели и студенти. Колежът въведе най-ефективната стратегия на онлайн посещаващите и учебните центрове за улесняване на онлайн лекции, уроци и дискусии, които да се проведат с преподавателите и ментора, за да се увеличи обемът на взаимодействие между обучаемите и преподавателите.

Местоположения

  • UK Online

    5 St. Georges Yard Farnham Surrey, GU9 7LW, UK Online

Въпроси