Keystone logo
© BIMM University
Todd Capital Group

Todd Capital Group

Todd Capital Group

Представление

НАШАТА ЦЕЛ

Много хора често имат съмнения относно валутния пазар и го свързват с това, че са прекалено сложни и понякога "измама". Ние сме тук, за да облекчим умовете на съмнителите и да изпълним мечтите на вярващите. След като сте прекарали години на търговия с валутния пазар, сега е време да се върнете. Нашата цел е да развием общността на съмишленици чрез търговия, за да постигнем нашите реалистични цели и цели да бъдем финансово свободни.

Искаме да помогнем да развиете своята търговия и да ви предоставим възможно най-добрата възможност да станете добре закръглена, успешна и изгодна сделка. Всеки един от настоящите ни студенти е взел невероятна стойност от нашия курс Фондация Форекс и се учи все повече и повече всеки ден с нашия прост подход към гледането на пазара.

Задайте си въпроса - Колко хора са направили своето състояние чрез спестовна сметка? Отговорът е никой.

81818_81797_image1.png

За нашия основател

Казвам се Матю Тод и аз съм търговец на дребно на пълен работен ден и собственик на " Todd Capital Group . Имам над 4 години опит на валутния пазар и сега реших да започна да помагам на други хора да отключат пълния си потенциал.

Започнах търговското си пътуване, когато бях на 18 години, когато започнах да чета за инвестиции от финансово списание. Навлязох в семинар за успеха на ресурсите, където много богати предприемачи ни обясниха как те станаха толкова успешни в своята област. Това включваше автор на "Rich Dad Poor Dad" Робърт Кийосаки. След събитието бях закачен на forex и това е мястото, където започва пътят ми към финансовата свобода. Направих курс след курс, като се научих от YouTube и колкото и различни търговци и форуми, каквито можах да намеря. Докато усъвършенствах техниката си, виждах значителни печалби в портфолиото си и реших, че някой ден мога да живея във форекс пазара. Продължих да овладявам плавателните съдове и един ден просто щракнах. Правех повече търговия, отколкото бях от работата ми с 9-5 и реших да се откажа и никога да не се връщам обратно. Имах възможността да пътувам по света и да се срещна с някои страхотни хора, които вършат това, което правя, и сега ми е страстта и желанието да помогна да променя възприемането на валутите, което много хора имат и да започне да расте в моята общност за търговия и финансова свобода. Имах много неуспехи в моето лично пътуване с търговска цел и се надявам, че настоящите ми студенти и бъдещи ученици ще се научат от тях и ще се окажат в по-добра позиция от мен, далеч по-бързо. Сега е време да се върнем.

Защо да научите от Todd Capital Group ?

Тук в TCG се гордеем с пълна прозрачност по всяко време. Имаме една подобна група ученици от цял ​​свят, които всички имат еднакво желание и решителност да постигнат крайната ни цел, финансовата свобода. Вместо да използваме индикаторна търговия, която често може да усложни стратегиите за търговия, използваме ценови действия, за да определим движението на пазара и с опростяването на нещата, това води до по-големи резултати. Ние ви учим как да идентифицирате сделките и как да управлявате риска по подходящ начин, така че вероятността винаги да е от ваша страна.

Присъединете се към движението днес. Безплатно е!

Местоположения

  • Dumbarton

    Dumbarton, Великобритания

Въпроси