© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Представление

Добре дошли в TIC High School, едно от най -практичните престижни гимназии за подготовка за университети в Канада!

Ние сме частно училище за напреднали практики (AP) с много опит извън класната стая, текущи насоки и уроци от 21-ви век.

Много сме развълнувани да се запознаем с вас, за да планирате пътя си към нарастващ успех!

Торонто е най -големият град в Канада

Toronto International College (TIC), създаден през 2003 г., има за цел да отговори на нуждите и изискванията на студенти от Канада и по целия свят. Ние се грижим за студенти, които се нуждаят от индивидуално внимание и/или студенти, които желаят да продължат интензивна подготовка за прием в престижни канадски университети и колежи.

TIC е уникално подготвително училище за ученици, които желаят да завършат средното си образование, да подобрят уменията си по английски език и/или да бъдат подготвени академично, културно и езиково за университет или колеж.

Ние предлагаме учебна програма на Министерството на образованието на Онтарио в интензивна, структурирана учебна среда; особено за чуждестранни студенти. Нашите студенти са подготвени да кандидатстват и успешно да преминат към висши учебни заведения в Канада.

оценка

Академичното оценяване на студентите се основава на комбинация от непрекъсната оценка на курсовата работа, като есета, проекти, тестове и задачи, които съставляват 70% от общата оценка на курса. Заключителният изпит в края на всеки модул представлява 30% от общата оценка на курса.

Изисквания за дипломиране

Учебната програма на Министерството на образованието на Онтарио е класирана на четвърто място в световен мащаб. Дипломата за средно училище в Онтарио (OSSD) изисква попълване на 30 курса, теста за грамотност в средното училище в Онтарио (OSSLT) или

Онтарио средно училище грамотност курс (OSSLC), и 40 часа общественополезен труд.

Местоположения

  • Toronto

    Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

    Програми

    Въпроси