Keystone logo
Trident University International

Trident University International

Trident University International

Представление

Регионално акредитиран, TRIDENT University се състои от три ключови диференциатора, които създават динамичен подход за учене като никой друг. EdActive ™ Learning е уникален, тъй като резултатите от обучението подготвят нашите ученици за работното място, като подобряват способността им да мислят, учат и решават проблеми. 100% достъпен онлайн, съчетан без ежедневно микроуправление, насърчава гъвкава учебна среда, която позволява на възрастните обучаеми да превъзхождат с управляемо темпо. Достъпността е ключова за цялостния ни успех за нашите ученици. Поддържаме разходите си за обучение възможно най-ниски, така че студентите да получат отлично образование на голяма стойност.

Мисията на TRIDENT е да осигури различните образователни потребности на кариерно ориентиран, културно разнообразен и географски разпръснат студентски състав, за да подготви учениците академично, лично и професионално.

TRIDENT се стреми да бъде университет по избор за възрастни обучаеми и признат за лидер в академичните постижения, достъпността и образователния напредък.

Местоположения

  • Cypress

    Plaza Drive,5757, 90630, Cypress

    Въпроси