UCAM

UCAM

UCAM

Представление

Кратки курсове

Кой не би желал да добави към автобиографията си практически курс по академичен предмет, който може да е по-малко свързан с редовната им учебна програма, но по-близо до сърцето им? Кратките курсове могат да отговорят на вашите въпроси за необходимостта от нещо повече и получаване на повече знания.

Кратките курсове ви помагат да разберете какво означава реалният свят, да сте отворени за промяна и иновации. Кратките курсове предлагат разнообразие от курсове, богато и иновативно портфолио от нови програмни формати, включително онлайн pr, предоставящи истинското UCAM изживяване на нашите участници.

Виртуален кампус

Виртуалният кампус е вратата към вашето място за дистанционно обучение, където ще намерите всичко необходимо за осъществяване на вашата онлайн кариера. Това ще се превърне във вашето пространство за взаимодействие във вашата класна стая. Ще получите достъп до това пространство чрез лична парола, която ще ви дадем при регистрация.

Всички предмети от всеки курс са класифицирани в кампуса, като всички те са структурирани в дидактически единици. Всеки учител ще подготви последователно ръководство за съдържание, където можете да се консултирате:

 • Писмени материали.
 • Аудиовизуални материали.
 • Календар за видеоконференции.
 • Задачи за изпълнение.
 • Провеждайте самооценки.
 • Механизми за участие (форуми, чатове и т.н.)

151356_campus-virtual-new.jpg

методология

Методологията на кратките курсове отговаря на персонализирано обучение, адаптирано към новите технологични ресурси, които ни предлага настоящата ера. Поради тази причина той ви предлага работни техники, които позволяват гъвкаво обучение, така че да можете да комбинирате работа, спорт, семеен живот. Нашите професори, като по този начин разширявате вашия професионален профил. Университетът предлага на всички студенти достъп до цифрова библиотека и виртуален API, където те могат да използват компютърни програми, свързани с нашата степен от всеки компютър. Преподавателският екип на кратки курсове в Universidad Catolica San Antonio de Murcia се състои от професионалисти във всяка от областите им на знание, в допълнение към одобрението на страхотен опит и опит.

Основната цел на UCAM е да обучи най-добрите професионалисти, хора с призвание за служба, способни да подобрят обществото, в което живеят.

Стратегически разположен в Мурсия, Испания, с кампус от над 16 000 студенти и около 1000 преподаватели, ние се разширяваме по целия свят, за да превърнем една от основните си цели в реалност: да популяризираме висококачествено университетско образование, с представително присъствие на всички континенти . UCAM има приятелска и международна среда в прекрасна средиземноморска рамка.

Международното призвание на Universidad Católica ни кара да си сътрудничим с университети от всички краища на планетата на всяко образователно ниво: научни изследвания, студенти и професори обменят и създават международни бакалавърски и магистърски програми по всички специалности.

В UCAM ще изпитате динамичността и ентусиазма на университетската общност, най-доброто техническо оборудване за преподаване, прекрасната обстановка на манастира Jerónimos или спортната култура с двадесет и един елитни отбора, състезаващи се на най-високо ниво.

Католическият и универсален етос на Кампуса е чудесни възможности за намиране и разбиране на фигурите на Христос.

UCAM150750_photo2

Мисия

Да предоставят на студентите знанията и уменията, присъщи на тяхната професия, да подобрят техните умения и нагласи като личности, осигурявайки християнското присъствие в университета, обществото и културата.

Генерирането на знания чрез изследвания, наука, комуникация, технологии, изкуства и култура, така че учениците да могат да допринесат за развитието на човека, да се грижат за техните нужди, за технологичното развитие на обществото и най-вече, така че те може да развие концепция за човешкото същество и света, отворен за трансцендентност.

Приносът за евангелизацията на католическата църква чрез насърчаване на пастирската грижа на членовете на университетската общност, в тясно общение с конкретната църква и Учителския орган на църквата, по отношение на вярата и морала и по-специално с епископа на епархията на региона, в който работи.

зрение

UCAM е католически университет, в който се предлага висше образование, обучават се изследователи и се подготвят професионалисти посредством генерирането и предаването на наука, технологии и култура, в съответствие с рационалната истина и в светлината на вярата на католическата църква; в услуга на интегралното развитие на индивида, семейството и обществото, съгласно принципите на Евангелието и чрез:

Разнообразна академична оферта, непрекъснато адаптирана и съобразена с реалните нужди на обществото, културата и католическата църква.

Методика на преподаване, приложена към малки групи; текуща оценка; развитие на лична автономия и дух на обслужване; насърчаване на работата в екип; стимулиране на личното и колективно творчество и в постоянен контакт с професионална среда чрез стажове.

Персонализирано обучение с високо ниво на всеотдайност от страна на професорите към студентите и с обучени преподаватели за академични, психологически и лични консултации.

Университетска общност, съставена от студенти, преподаватели, административен персонал и служби и ръководни органи, основани на принципите на сътрудничество и взаимна подкрепа в услуга на знанието.

Международна, национална и регионална ориентация с особено внимание към испаноезичните страни.

Системата за управление на качеството, приложена към преподаването, научните изследвания и услугите, за да се осигури върховност в професионалните роли и в човешките взаимоотношения между всички членове на университетската общност, чрез програми за продължаващо обучение за професори и за общия обслужващ персонал.

Цели

Основните цели на Католическия университет в Сан Антонио в развитието на неговата дейност са:

 • Преподаването на висше образование като средство на науката, технологиите, културата и вярата на католическата църква и като метод за обучение на изследователи и подготовка на професионалисти, които могат да помогнат за развитието на индивида, семейството и обществото.
 • Допринасяне за културното, социалното и икономическото развитие на обществото и за създаването на условия за подобряване на качеството на живот и околната среда, чрез развиване на уменията на учениците като личности и членове на общество, на което те трябва да служат.
 • Осигуряване на институционално християнско присъствие в академичния свят, във всеки исторически момент на обществото и културата.
 • Защита и насърчаване на социалните и индивидуални ценности според Учителския орган на Католическата църква, по-специално зачитане на свободата, плурализма и идеите, както и развитието на критично мислене и постоянното търсене на Истината чрез изследвания, опазване и комуникация на науките и изкуствата.
 • Непрекъснато подобряване на качеството във всички аспекти.
 • Актуализиране на своите квалификации, преподаване и не-преподавателски услуги, за да отговори на очакванията и нуждите на външните клиенти и студенти, осигурявайки обещаващо бъдеще
 • Насърчаване на връзките с други университети и компании, за да предоставят на студентите професионални възможности, специализации и изследвания в безграничен свят.
 • Насърчаване на интегрално образование.
 • Осигуряване на персонализирано обучение, насърчаване на личната автономия, работа в екип и пряката връзка между професор и студент.
 • Увеличаване на ориентацията към заетостта.

Кампус Лос Джеронимос

UCAM150749_photo1

Католическият университет в Сан Антонио е замислен като благоприятен образователен проект, който се върти около активното присъствие на студенти, преподаватели и други членове на университетската общност в съоръженията на кампуса.

На площ от приблизително 25 000 квадратни метра, от които 14 500 са построени, и следващото пристройка от още 200 000, предназначени за градини, паркинг, спортни съоръжения и университетска резиденция; На 4 км. Манастирът Лос Джеронимос (18 век) се намира в ненадмината, добре свързана среда, която съчетава спокойствие и тишина. Манастирът, заедно със своята барокова църква, е обявен за национален историко-художествен паметник и образува така наречения Campus de Los Jeronimos, седалище на Католическия университет в Сан Антонио де Мурсия ( UCAM ).

Кампусът се състои от просторни и светещи класни стаи, библиотека, актова зала, заседателни и работни зали, компютър, мултимедийни и езикови кабинети, лаборатории и трапезария.

Характеристики на кампуса

Виртуален кампус

Виртуалният кампус е вратата към вашето място за дистанционно обучение, където ще намерите всичко необходимо, за да реализирате онлайн кариерата си. Тя ще стане вашето пространство за взаимодействие във вашата класна стая. Ще получите достъп до това пространство чрез лична парола, която ще ви дадем при регистрация.

Всички предмети на всеки курс са класифицирани в кампуса, като всички те са структурирани в дидактически единици. Всеки учител ще подготви последователно ръководство за съдържание, в което можете да се консултирате:

 • Писмени материали.
 • Аудиовизуални материали.
 • Календар за видео конференции.
 • Задачи за изпълнение.
 • Извършвайте самооценки.
 • Механизми за участие (форуми, чатове и др.)

Кампус Лос Джеронимос

Католическият университет в Сан Антонио е замислен като весел образователен проект, който се върти около активното присъствие на студенти, преподаватели и други членове на университетската общност в съоръженията на кампуса.

На площ от приблизително 25 000 квадратни метра, от които 14 500 са построени, а следващият анекс от още 200 000 е предназначен за градини, паркинг, спортни съоръжения и университетска резиденция; на 4 км. Манастирът Лос Херонимос (18 век) се намира в ненадмината, добре свързана среда, която съчетава спокойствие и тишина. Манастирът, заедно с неговата барокова църква, е обявен за национален историко-художествен паметник и образува така наречения Campus de Los Jeronimos, седалище на Католическия университет в Сан Антонио де Мурсия ( UCAM ).

Кампусът се състои от просторни и светли класни стаи, библиотека, актова зала, заседателни и работни стаи, компютърни, мултимедийни и езикови стаи, лаборатории и кафене-трапезария.

  Местоположения

  Местоположения
  • Avenida de los Jerónimos,135, 30107, Guadalupe, Murcia

  Въпроси