University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Представление

Vision & Mission

Зрение Визията на Университета на Cumberlands е да бъде премиер университет либерални изкуства, която насърчава интелектуалното и духовно израстване, лидерство и услуги.

Cumberlands ще се възползва от своята история, местоположение, и близо студенти и академични връзки да се превърне в предвестник институция, отличителен вид обучение център, независим пионерска университет на 21-ви век, че е необичайно, посветени на подготовката на младите хора за бъдещето.

За да направите това, Cumberlands ще:

Остават относително малък студент университет, с около 1600 студенти. Продължи да нараства специализанти и възрастни програми, ориентирани към възникващите професионални възможности, всяка от които разполага превъзхожда преподаване, прилага обучение и опит. Да се ​​основава на свободни изкуства, като същевременно продължава да се разработят методи за доставка, които работят за подобряване на резултатите от обучението на учениците. Създаване и поддържане на среда за обучение и професионално развитие.

Мисия Университет на Cumberlands исторически сервира студенти главно, но не изключително, от красивите планински райони на щата Кентъки, Тенеси, Западна Вирджиния, Вирджиния, Джорджия, Северна Каролина, Южна Каролина, Охайо и Алабама, които традиционно са били описани като Appalachia. Въздействието на университета може да се види в постиженията на своите възпитаници, които са поели ролята на водеща позиция в тази област и цялата нация.

Докато намира в курорта като зона на Апалачите, с акцент основно върху обслужващи красивия планински район, университетът вече достига във всяка държава и по целия свят чрез своята студент тялото и възпитаници.

UC продължава да предлага обещаващи студенти от всички среди програма на широка основа либерални изкуства, обогатен с християнските ценности. Университетът се стреми към съвършенство във всичките му начинания и очаква от учениците подобна отдаденост на това преследване. Ангажимента си за силна академична програма се присъедини с ангажимент за силна работна етика. Cumberlands насърчава учениците да мислят критично и креативно, така че те могат по-добре да се подготвят за живота на отговорно обслужване и лидерство. Този фокус на своите бакалавърски програми се разширява и да се екстраполира в специализанти своите програми. Тези програми също подхранват критично и творческо мислене в преследване на "жизнения по-обилни", както за индивида и обществото. В Cumberlands, завършил проучване подготвя специалисти да бъде слуга-лидери в своите дисциплини и общности, свързващи изследвания с практика и знания с етичното вземане на решения.

Защита на либералните изкуства В убеждението, че свободата е резултат от уважение към истината и загриженост за човечеството, Университет на Cumberlands, чрез традиционна програма либерални изкуства, се опитва да насърчи в своите студенти че повишената информираност и чувствителност към търсенето на истината и задълбочаване на отговорност към човечеството.

Университетът се стреми да завършат мъже и жени с християнските ценности, получени от духовния и интелектуален опит в рамките на университетската общност, както и от традиционните академични дисциплини.

Самопомощ Чрез работа и образование От основаването си през 1888 г., функцията за самопомощ е неразделна част от Университета на Cumberlands.

Cumberlands вярва привилегията на висше образование, трябва да се основава на мотивация, способности, характер и предназначение, а не върху количеството пари, студент или родителите му биха могли да имат. Най-здравословни вида на финансова помощ се състои в подпомагане на студентите да си помогне. Програма за помощ на студентите да развият качества на спестовност и самостоятелност, като прави план за работа и образование в Cumberlands.

Голяма част от финансовата помощ на Cumberlands се дава под формата на платена заетост. Работната програма е по желание и обема на работата зависи от способността и нужда.

През последните години много студенти са спечелили своите колеж разходи. Продължава заетост и насърчаване зависи от качеството на свършената работа. В Cumberlands студенти получават официално образование за минимална цена и ако те не разполагат с пари, те плащат за голяма част от образованието си, като направите ежедневната работа в кафенето на колежа, в отдела за поддръжка, в Апалачите програми-като информационни студент асистенти, фотографи, пощенските служители и на непълно работно време секретари.

Възможности за самопомощ са предоставени на над шестстотин студенти, които работят средно от дванадесет часа седмично под ръководството и надзора. Тези студенти се обучават стойността на бързина, промишлеността, надеждност и инициатива.

Растеж чрез услуга и да работят Мисията на университета на Cumberlands ясно заявява позицията на университета на стойността на труда и служба на другите. Service / Работа и Leadership Програмата е съсредоточена в убеждението, че учениците трябва да бъдат поставени на позиции, където те могат да изпитат възможностите за обслужване и лидерство. От студентите се изисква да участват в планираната дейност на територията на колежа или общественополезен труд, едновременни лидерски дейности и работа, преди да се дипломира. Всеки студент трябва да предложи приемлив план за най-малко четиридесет часа кампус услуги / Общността, нито да участват в Workstudy програма College.

За да предоставят на всички учащи обучение на лидери като неразделна част от програмата, всеки ученик участва в дейността на мрежата или за работа ще се изисква също да участва в няколко лидерски семинари. Целта на тази дейност е не само да накара учениците да осъзнаят своите отговорности на други лица чрез услугата / трудов стаж, но и да даде на студентите умения да организират и водят други в подобни дейности.

За да се регистрира на пълната гама от дейности, в които студент е бил, участващи в Университета на Cumberlands, а "Service Leadership Препис" ще бъде разработен за всеки студент. Този препис ще бъде постоянна част от запис на всеки студент и ще бъде предадена по искане на ученика заедно с неговата / нейната академична справка.

Акредитация Университет на Cumberlands е акредитирана от Южна асоциация на колежите и училищата на Комисията за колежи за възлагане сътрудник, степен бакалавър, майстори, образование специалист и докторски степени. Начална дата акредитация е 1964. Последно дата потвърждение е 2006. Следваща потвърждение дата е Class на 2016. Свържете се с Комисията за колежи в 1866 Southern Lane, Decatur, Грузия 30033-4097 или се обадете на 404-679-4500 за въпроси относно акредитацията на университета на Cumberlands. За да видите текущото състояние на Университета на Cumberlands, отидете на този линк на сайта на SACCOC: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 университет на Cumberlands е частна, вяра институция на базата, че е управлява от съвет на настоятелите. Бордът се формира от високо ценен лица от около състоянието на Кентъки и Съединените щати. Университет на Cumberlands в съответствие с всички приложими федерални и държавни наредби недискриминация и не участват в забранена дискриминация въз основа на раса, цвят на кожата, националност, етническа принадлежност, пол, възраст, увреждане или генетична информация. Университетът може да дискриминират въз основа на религията във всяко положение на заетостта, за да се изпълни целта си.

Университет за Образователни програми на Cumberlands "са допълнителна държавна акредитирана през Board Кентъки Образователни професионални стандарти (EPSB)

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Програми

Въпроси