Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

Представление

Университетът в Дейтън е католически изследователски университет от най-високо ниво, предлагащ обучение от бакалавърска до докторска степен. Ние сме разнообразна общност, която в традицията на марианистите се ангажира да образова цялата личност и да свързва обучението и научните изследвания с лидерството и службата.

Духът ни разпалва безгранично любопитство, което ни кара да се изправим смело срещу неизвестното, да се занимаваме с изследване и да правим нови открития. Тук разглеждаме връзката между вярата и разума. Ние интегрираме знания в различни дисциплини и обучаваме за служба, справедливост и мир.

Във всички наши повече от 80 бакалавърски и 50 магистърски и докторски програми, нашите академици са предизвикателство. Не само заради това, а защото в света има истински предизвикателства, които трябва да бъдат посрещнати. По този начин, когато пристигне дипломирането, няма да влезете в реалния свят за първи път. Вече ще бъдете част от него, напълно подготвени за кариерата си - и за цял живот.

В бизнеса за изграждане на по-добър свят

Ние сме посветени на предоставянето на бизнес образование, фокусирано върху опита, където студентите придобиват практически умения и знания - и ги прилагат.

Нашата иновативна, практическа учебна програма развива етични, уверени професионалисти, които са подготвени за адаптация и промяна.

Кои сме ние Какво правим Какво ни прави различни
 • Сплотена общност от учащи: преподаватели, служители и студенти
 • Създатели, потребители и интегратори на знания
 • Служебни лидери на общността, професията и обществото
 • Интегрирайте бизнес теорията и практиката, информирани от католическата и марианската традиция
 • Създайте уникално, изживяващо обучение в и извън класната стая
 • Развийте завършилите, успешни в своята общност и професия
 • Генерирайте интелектуален принос, който подобрява базата от знания за учени и професионалисти
 • Фокус на общността върху целия човек
 • Учене чрез опит и ценности в католическата и марианската традиция
 • Дейности, събития и центрове, които създават и подобряват практическата мъдрост
 • Дълбоки образователни връзки със студенти, бизнес, общност и възпитаници

Топ 3 причини да изберете бизнес в UD

Практически, практическо обучение

Ние знаем, че практическото образование изисква, добре, практика.

Ето защо бизнес студентите от UD са постоянно ангажирани със света около тях, независимо дали става дума за обучение в чужбина, проекти за крайни камъни, стажове и кооперации, обучение в услуги или други програми за обучение чрез опит.

Персонализирано образование

Ти си Уникален. Вашето образование също трябва да бъде.

Искате ли да преследвате двойна специалност или второстепенна? Да учите в чужбина или да използвате бизнес уменията си за хуманитарни цели? За да придобиете опит в реалния свят чрез стаж или съвместно обучение? В UD можете да персонализирате своя образователен план, за да отговаря на вашите интереси и да ви подготви за личен и професионален успех. Вашият всеотдаен съветник за успех ще ви помогне да разработите - и да завършите - своя план.

Среда за сътрудничество

Фокус върху общността

В UD ще бъдете насърчавани да се стремите към съвършенство, но не за сметка на другите. Вместо да се състезавате с други ученици, вие ще бъдете част от съвместна, разнообразна и приобщаваща общност от учащи. Тук ще намерите подкрепяща среда, където можете да задавате въпроси, да изследвате интересите си и да се подготвите за успешно бъдеще. В допълнение, вие ще се възползвате от малък размер на класа, преподаван от завършени, ангажирани преподаватели - не асистенти на преподаватели или студенти.

Местоположения

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, Съединени Американски Щати

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси