Keystone logo
Universidad Europea

Universidad Europea

Universidad Europea

Представление

Основана през 1995 г., Universidad Europea има общо 17 000 студенти сред своите 4 кампуса в Испания. 30% са международни студенти, с над средния брой международни студенти в нашето студентско тяло, ще изпитате мултикултурна атмосфера. Имаме над 300 споразумения и можете да участвате в международен обмен в престижни университети по целия свят. Научете повече тук .

89% от нашите студенти са заети в рамките на една година след завършването им.

Мисия

Да предоставим на нашите студенти цялостно образование, да обучаваме лидери и професионалисти, които са готови да отговорят на нуждите на глобалния свят, да допринесат за тяхната професия и за социалния прогрес чрез предприемачески дух и социални ангажименти. Да генерираме и трансферираме знания чрез приложни изследвания, като по този начин допринасяме за напредъка и се позиционираме в най-модерното техническо и интелектуално развитие.

зрение

В Universidad Europea смятаме, че академичните постижения са един от нашите стратегически стълбове. По този начин нашият образователен модел е прегърнал принципите на Европейското пространство за висше образование въз основа на холистичното обучение на индивида. В този модел професорът е ментор, както и съветник, който подкрепя студента през целия си университетски живот. Ученикът, от друга страна, очертава своето собствено образователно пътуване, развивайки в момента знанията, компетенциите, уменията и ценностите, изисквани от обществото.

Стойности

 • Сътрудничество: Ние носим печат на одобрение, който се отличава с нашия предприемачески дух: ние сме решителни и смели, поставяйки ученика на преден план. Ние си сътрудничим и работим заедно, за да приложим най-добрите практики в нашата институция.
 • Международни: Като членове на лауреатната мрежа имаме глобално призвание и обхват, като запазваме силни местни корени. Ние предлагаме международни ресурси за подкрепа и укрепване на местното образование. Мащабът и влиянието на лауреатната мрежа ни позволяват да предоставим на нашите професионалисти и студенти отлични възможности. Ние сме приобщаваща, мултикултурна организация, която ценява разнообразието и зачита всички културни перспективи и характеристики.
 • Аналитични: Въвеждаме строг процес на самооценка, който непрекъснато увеличава нашата информация и знания, за да подобрим нашата работа. Този рефлексивен подход, основан на анализ на данните, ни отличава от другите институции.
 • Доверието: Ако искаме да бъдем "тук за добро", трябва да спечелим доверието на нашите ученици и техните семейства, работодатели и общностите, в които работим. Всички нива на нашата организация са подложени на най-високите изисквания; ние работим с почтеност и поемаме пълна отговорност за нашите действия.
 • Audacious: Ние сме предприемачи; ние се стремим да бъдем дръзки и сме готови да поемем изчислените рискове, като в същото време базираме нашите решения на рационално, рефлексивно планиране. Ние бързаме да използваме възможностите и да направим положителни промени, за да обогатим опита на нашите ученици. Ние търсим нови начини за подобряване на ученето без граници и трансформиране на традиционния образователен модел. Имаме новаторски манталитет и предоставяме на членовете на университетската общност възможност да оспори статуквото. Ние прилагаме творчески подходи към образованието и бизнеса. Ние никога не преставаме да проучваме нови подходи, нови технологии, нови бизнес модели и нови теории. Ние сме лидери, а не последователи.
 • Отговорник: Ако приемем, че отговорността за резултатите от нашите ученици е крайъгълният камък на нашата революция в областта на образованието. Ние се фокусираме върху студентите и работодателите да адаптират нашите програми към техните нужди. Ние се стремим да поддържаме високи нива на задържане, дипломиране и наемане на работа, така че нашите ученици да се присъединят към пазара на труда да генерират положително социално въздействие.

Статистика

Universidad Europea има общо 17 000 студенти сред своите 4 кампуса в Испания. 30% са чуждестранни студенти.

89% от нашите студенти са наети в рамките на една година след дипломирането.

  Класации

  Академични постижения

  Universidad Europea получи общо 4 звезди – от 5 възможни – в престижната международна класация за акредитация на университетско качество „QS Stars“. Universidad Europea също постигна най-висок резултат в класацията – 5 звезди – в пригодността за заетост, образованието, съоръженията и социалната отговорност.

  Universidad Europea също получи етикета Europea 500+ за отлични постижения от Европейската фондация за управление на качеството (EFQM). Това е най-голямото признание, което тази организация може да даде и което подчертава отличното управление на организациите.

  Местоположения

  • Madrid

   Universidad Europea de Madrid Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

  • Valencian Community

   Paseo de la Alameda, 7, 46010, Valencian Community

   • Alcobendas

    Avenida de Fernando Alonso,8, 28108, Alcobendas

    • Valencia

     Valencia, Испания

    • Villaviciosa de Odón

     Villaviciosa de Odón, Испания

     Програми

     Въпроси