Keystone logo
The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

Представление

СВЪРЖЕТЕ СЕ. НАУЧИ СЕ.
ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН.

Университетът на Фредериктън (UFred) е изцяло онлайн учебно заведение, което предлага програми за издаване на сертификати, дипломи и степени. Основан и базиран във Фредериктън, Ню Брънзуик, UFred се гордее изключително много с предлагането на иновативно, актуално онлайн образование, което акцентира върху развитието на лидерството и ученето през целия живот.

UFred предлага уникално, изцяло онлайн обучение, което подпомага академичните и професионалните цели на своите потребители. Чрез достъпна, приятелска подкрепа и обслужване UFred е посветена на създаването на успех на студентите.
Тяхната визия е да дадат възможност на учащите се в световен мащаб да постигнат целите си чрез достъпно, приложно професионално образование. Тяхната мисия е да осигурят напълно съвместим, индивидуално ориентиран път за учене през целия живот за професионалистите по света, който подобрява индивидуалните резултати. Ценностите на UFred включват почтеност, страст, взаимно доверие, учене, взаимно уважение и компетентност.

Защо да учите в UFred?

Онлайн студентите на UFred получават същото висококачествено образование, възможности за работа в мрежа и сътрудничество, каквито се получават в рамките на програмата в университетския кампус; студентите общуват с преподаватели и колеги на постоянна основа. Студентите могат да задават въпроси, да участват в дискусии и да работят съвместно върху учебния материал изцяло онлайн.

История на UFred

Университетът във Фредериктън е частна институция, създадена през 2005 г. във Фредериктън, Ню Брънзуик. С предпоставката, че изцяло онлайн образованието е пътят на бъдещето, те създават иновативен учебен път с най-високо качество и продължават да се развиват в международен план.

Предимства на обучението с UFred

Гъвкавост: Като програма, разработена за работещи професионалисти, UFred гарантира, че студентите могат да балансират обучението си с кариерата си и други лични и професионални ангажименти. С възможността да поставят на пауза обучението си по всяко време, UFred гарантира, че студентите могат да направят почивка в програмата си, ако е необходимо.

Онлайн нарочно: Програмите на UFred се предлагат онлайн нарочно. Това позволява на студентите в световен мащаб да участват в програмите на университета, без да е необходимо да прекъсват кариерата си или да пътуват, за да участват.

Достъпност: UFred се гордее с това, че предлага на студентите достъпни програми, като същевременно поддържа високо качество на образованието. С възможността да плащат за един курс наведнъж, студентите получават финансова гъвкавост.

Кариерни перспективи

Програмите на UFred подготвят студентите да направят следващата стъпка в кариерата си, независимо от тяхното географско местоположение. Бизнес програмите на UFred могат лесно да се прилагат в широк спектър от индустрии и е установено, че са приложими дори преди студентите да са завършили своята програма.

Приемане

  • High School Diploma or Equivalent
  • Четири подготвителни курса за университет, включително английски 12, математика 12 и два допълнителни подготвителни курса за 12 клас
  • Minimum overall average of at least 65% in the university preparatory classes

Зрели признания

  • High School Diploma or Equivalent
  • Older than 21 years of age and have been away from an educational program for a minimum of three years

Препоръки на учениците

Местоположения

  • Fredericton

    371 Queen St Suite 400, E3B 1B1, Fredericton

Въпроси